Son Duble

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
@kLara cığım bir erkek üyeden bahsediyorum ve benim için şok edici oldu.
Her neyse, bir daha sanalda insan tanımak ya da dost edinmek mi? Bu bana ders oldu.
Mesafe her zaman iyidir Lefty hanımcım bunun savunucularındansınız zaten, boşverin insan sadece kendine eder kimse kimseye bişey yapamaz. O kişi kimse oda kalitesini göstermiş gülümseyip kaldığımızdan yerden devam :)

Nasılsın @kLara cığım, her şey yolunda mı? İşler yoğun galiba.
İyiyim gayet ama yoğunum Lefty hanımcım :) gün içerisinde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile eve gelince vakit ayırıyorum kendime ancak :( mevkiyle birlikte sorumluluğun bu kadar artması beni yoruyor ama mutluyum bu durumdan :) siz nasılsınız ?

Mutlu olmana ve bu sıkıcı süreçte meşguliyetlerinin olmasına sevindim.
Kısıtlamaların bitmesini bekliyorum ve sanırım bu hafta başı sona erecekmiş, ondan sonra bakacağım yetişmesi gereken işlere fakat bitirdikten sonra da tamamen özgür kalıp biraz gezmek, kafamı dinlemek istiyorum. :)
Aşı olmayı başarabilirsem çok daha rahat hareket edeceğim, o yüzden aşı sıramı bekliyorum.
Umarım kısıtlamalar biter artık ve yavaş yavaş normalleşme sürecine ilerleriz sosyal hayat kalmadı sadece iş hayatı ve onun yoğunluğu biraz bunaltıcı oluyor :(
Aşı olacak mısınız ? Ben corona olduğum için zaten olamayacağım ama olmasaydım da aşı konusunda biraz tereddütlerim olurdu sanırım ;&

" Şuan Tek ihtiyacım olan şey ; bir deniz kıyısında sabaha kadar oturup, olanı biteni gözden geçirdikten sonra kafasında herşeyi aşmış bir insan olarak kalkıp gitmek."

ateş yakmayı ihmal etme, ateşsiz olmaz.

Meşrebime sığmaz hemen unutmak
Bende yapraklar solar solmaz açmaz
Biraz kapanırım kapalı kapılar ardına
Kendimden başkasına ziyanım olmaz..

Bedenlerimizi şekle sokmak için ne çok uğraş veriyoruz.
Halbuki beyinlerimizi düşüncelerimizi ve algılarımızı geliştirmek için çabalarımız ne kadar az be günlükcüm..

Bedenlerimizi şekle sokmak için ne çok uğraş veriyoruz.
Halbuki beyinlerimizi düşüncelerimizi ve algılarımızı geliştirmek için çabalarımız ne kadar az be günlükcüm..
Bu kadar üst perdeden cümle okumayalı baya olmuştu...

Geri