Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesafe her zaman iyidir Lefty hanımcım bunun savunucularındansınız zaten, boşverin insan sadece kendine eder kimse kimseye bişey yapamaz. O kişi kimse oda kalitesini göstermiş gülümseyip kaldığımızdan yerden devam@kLara cığım bir erkek üyeden bahsediyorum ve benim için şok edici oldu.
Her neyse, bir daha sanalda insan tanımak ya da dost edinmek mi? Bu bana ders oldu.
DİNLEYELim o zaman bu parçayıHaklısın ve öyle de olacak zaten.
İyiyim gayet ama yoğunum Lefty hanımcımNasılsın @kLara cığım, her şey yolunda mı? İşler yoğun galiba.
Umarım kısıtlamalar biter artık ve yavaş yavaş normalleşme sürecine ilerleriz sosyal hayat kalmadı sadece iş hayatı ve onun yoğunluğu biraz bunaltıcı oluyorMutlu olmana ve bu sıkıcı süreçte meşguliyetlerinin olmasına sevindim.
Kısıtlamaların bitmesini bekliyorum ve sanırım bu hafta başı sona erecekmiş, ondan sonra bakacağım yetişmesi gereken işlere fakat bitirdikten sonra da tamamen özgür kalıp biraz gezmek, kafamı dinlemek istiyorum.
Aşı olmayı başarabilirsem çok daha rahat hareket edeceğim, o yüzden aşı sıramı bekliyorum.
Bu kadar üst perdeden cümle okumayalı baya olmuştu...Bedenlerimizi şekle sokmak için ne çok uğraş veriyoruz.
Halbuki beyinlerimizi düşüncelerimizi ve algılarımızı geliştirmek için çabalarımız ne kadar az be günlükcüm..
Arada böyle çıkışlarıma denk gelebilirsiniz sayın ÇBu kadar üst perdeden cümle okumayalı baya olmuştu...