Son Dakika

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Dakika Türk Savaş Uçakları Kandillıyı Bombaliyor Şimdi Nere Kaçacaksiniz Ulan Ibne Pkk​

Uçaklarımız Yanlış Yerleri Vuruyor O Kansızlar Şehrin Göbeğinde Kalleşlik Yapıyor Dağda Değil...
Dağı Bombalamak Yerine Komple Yakacaksın...

Allah güç kuvvet versin,

Saldırın durmadan, bu millet arkanızda her zaman

Şehitlere rahat yok, kandilde pkk yı vurmadan,,,

Allah C.C. Hepsinin yardımcısı olsun, İstiyoruz ki artık anneler ağlamasın 2 yaşındaki çocuklar ömrü boyunca babasının hayaliyle yaşamasın, kızlarımız sevdiklerini gözü yaşlı toprağa vermesin,

Bitsin artık arkadaş bitsin yeter artık ,,, Analarımız Ağlamasın :(:(

Önce İçerdeki Bebek Katili Terör Başını Sonra Dışardaki Eş Başkanları Asacaksın Sonrası Zaten Kendi Pis Kanlarında Boğulurlar Hepsi...

şu anda terörit başı olarak hapiste yatan kişinin rahatlığı daha suçalrının bile ne olduğu belli olmayan kişilerden daha iyi.adamın hücresi dar diye neler yapıldı hatırlayın.

bu kadar dağ gbi gençlerimizi kaybettikten sonra oraı burayı bombalamak neye yarar.neden bunlar olmadan bu pislik temizlenmiyor illa gençelerimiz toprağa vermemizmi gerekiyor.

Kandil dağı bombalanıyor bu her zaman yapılan bir şey her bombalamadan sonra ne deniyor.şu kadar yer vuruldu bu kadar öldü peki ma nasıl oluyorda bu adamlar hala devam edebiliyorlar.bunun çözümü sadece bombalamakla olmaz bunların tüm destekleri kesilmeli ne silah , ne yiyecek hiç bir şey bulamaz hale gelmeleri gerekiyor.o dağlar saklanmak için o kadar ideal ki yapılan tek şey sadece kayaları parçalamak oluyor nerden biliyorum askerliğimi Şırnak ta yaptım cudiyi ,gabarı,kandili bilirim.benim zamanımda da yapıldı bu bombalamalar.ama öyle gizli yerler varki akıl almıyor.birde operasyon yapılmadan sağolsun bizim medya sankli çok büyük marifetmiş gibi hemen çarşaf çarşaf operasyon olacağını yazıyor onlarda önlemini alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri