Son Dakika. Ünlü Astrolog Hilal Saraç Tutuklandı

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
2bdGKv4.md.jpg

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında resen soruşturma başlatılan Hilal Saraç, gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

X platformunda AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hakaret ettiği gerekçesiyle astrolog Hilal Saraç hakkında re’sen soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Saraç, ifadesi alındıktan sonra sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "X platformunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘ye alenen hakaret eden Hilal Saraç hakkında re’sen soruşturma başlatılmış olup, adı geçen kişi gözaltına alınıp ifadesinin alınmasına müteakiben sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştır" ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLMUŞTU​

Saraç’ın 6 Şubat’ta yaptığı bazı paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındığı ileri sürülmüştü.

KAYNAK

15 yıl içinde rte ve bahçeli ölmüş olur desem hakaret mi etmiş olurum.?

Ee bunun neresi hakaret ..?
İnsanları bu şekilde korkutarak sindirme çalışıyorlar
Kimse eleştirmesin
Herkes biat etsin istiyorlar hepsi bu

Bahçeli'den mi bahsetmiş yani. Abla diğerinden yok mu bi haber

Siyasal İslam'ın her türlüsü, her kişisiyle, her kurumuyla, her zerresiyle, mümkün olan en sert şekilde, bir daha ayağa kalkamayacak, bir daha kimsenin denemeye cesaret edemeyeceği şekilde ezilmeden, bu ülkenin medeni ve çağdaş bir ülke olmasına imkan, ihtimal yoktur.

Güzel olduğumu düşündüğümü düşündüren ne?
arkadaş olduğumuzu sanmamdı sadece neyse s.et

Güzel olduğunu ben düşünüyorum.
Benim arkadaslik tanımima (hakkinda bilgi edinimi ve zaman süreci) göre de arkadaş olmuyoruz.
Sana dürüst davranıyorum,buradaki çoğu kişinin sana yaklaşmadığı şekilde yaklaşıyorum yani.
Senin yerinde olsaydım, beni severdim.

Sıfır tanışıklılık diyemezsin
Ayrıca insanlarla dürüstlük adı altında kırıcı konuşman da ne kadar doğru bilemiyorum
Neden sorusuna kısaca
İstemiyorum
İşlerim var vs
demek zor değildi

Güzel olduğunu ben düşünüyorum.
Benim arkadaslik tanımima (hakkinda bilgi edinimi ve zaman süreci) göre de arkadaş olmuyoruz.
Sana dürüst davranıyorum,buradaki çoğu kişinin sana yaklaşmadığı şekilde yaklaşıyorum yani.
Senin yerinde olsaydım, beni severdim.

Sıfır tanışıklılık diyemezsin
Ayrıca insanlarla dürüstlük adı altında kırıcı konuşman da ne kadar doğru bilemiyorum
Neden sorusuna kısaca
İstemiyorum
İşlerim var vs
demek zor değildi

Ama neden sorusunun cevabı onlar değildi yani sana kırılma diye yalan söylemem gerekecekti.
Tıpkı gerçekten güzel ve hoş olduğun için arkadaş gibi yaklaşanlar gibi ya da senden arkadaş ayağına iki dedikodu koparmak isteyenler gibi ama ben seni dikkate alıyorum, iletişimine değer veriyorum,seni ilgiyle okuyorum,tanımaya çalışıyorum ve buradan yazdığın için de dürüstçe buradan cevap veriyorum.
Ben böyle bir insanım Yaren. Senin için 40 yıl hatır varmış gibi konuşup ertesi gün amaan demek ya da deme ihtimalini hayatın olağan akışına uygun görmek normal olabilir, saygı duyuyorum benim için değil ve beni geriyor.

Son düzenleme:
Ama neden sorusunun cevabı onlar değildi yani sana kırılma diye yalan söylemem gerekecekti.
Tıpkı gerçekten güzel ve hoş olduğun için arkadaş gibi yaklaşanlar gibi ya da seneen arjadaş ayağına iki dedikodu koparmak isteyenler gibi ama ben seni dikkate alıyorum, iletişimine değer veriyorum,seni ilgiyle okuyorum,tanımaya çalışıyorum ve buradan yazdığın için de dürüstçe buradan cevap veriyorum.
Ben böyle bir insanım Yaren. Senin için 40 yıl hatır varmış gibi konuşup ertesi gün amaan demek ya da deme ihtimalini hayatın olağan akışına uygun görmek normal olabilir, saygı duyuyorum benim için değil ve beni geriyor.
Tamam o halde bu şekilde düşünceni açıkladığın için teşekkür ederim
Bir gün gerçekten tanıdığına emin olduğunda tekrar konuşuruz o zaman
Sana küsmüyorum
Veya içimde sana karşı bir sevmemezlik durumu yok
Senin için 40 yıl hatır varmış gibi konuşup ertesi gün amaan demek ya da deme ihtimalini hayatın olağan akışına uygun görmek normal olabilir,
Ayrıca no no no
Kimlerle gerçekten yakın olduğumu biliyorsun ve sorun yaşasam bile amaaan demem sevgili nyc

Tamam o halde bu şekilde düşünceni açıkladığın için teşekkür ederim
Bir gün gerçekten tanıdığına emin olduğunda tekrar konuşuruz o zaman
Sana küsmüyorum
Veya içimde sana karşı bir sevmemezlik durumu yok

Ayrıca no no no
Kimlerle gerçekten yakın olduğumu biliyorsun ve sorun yaşasam bile amaaan demem sevgili nyc

Küsebilirsin, sevmeye de bilirsin ki cekilcek dert de değilimdir pek.
Kırılmam ben.
Sen de kırılma lütfen.
Deli misin mk :D al.

Geri