Son Dakika | PKK Silahları Böyle Yaktı! Tarihi Görüntüler Geldi

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Silah bırakma ne olm. Terörist teslim olur. Teslim olan da yargılanır. Dünyada görülmemiş bu yaptığınız şey sizin. Ne demek biz bu adamları sosyal hayata entegre edecez. Bana mı sordunuz affederken. Hadi bana sormadın, evladı şehit olanla helallestin mi. O razı geldi mi. Ya bırak ya

Şunları savunup yere göğe sığdırayamayanın emi..

• Beğen
Tepkiler: ne
Silah bırakma ne olm. Terörist teslim olur. Teslim olan da yargılanır. Dünyada görülmemiş bu yaptığınız şey sizin. Ne demek biz bu adamları sosyal hayata entegre edecez. Bana mı sordunuz affederken. Hadi bana sormadın, evladı şehit olanla helallestin mi. O razı geldi mi. Ya bırak ya
Kötü olan evladı şehit olan da susuyor. Anlaşılır değil bu toplumun tutumu.
Tabiiki barış olsun, silahlar sussun,..... bunu devamlı savundum ve bundan dolayı neler olduğumun haddi hesabı yok. Ama bugün yaşananlar asla tasvip edilecek bir gelişme değil. Gizli kapılar arkasında örgütle pazarlık yapmak, başka ülkelerin direktifiyle ve onların çıkarları doğrultusunda tutum almak,...... Türkiye'nin ihtiyacı olan bir "barış, çözüm" olamaz. Üç parti ve bir örgütün kendi siyasi çıkarları doğrultusunda belirli ülkelerin dayatmasıyla yapılan bir anlaşma kısır ve az ömürlü olur. Burada ne bir devlet aklı görüyorsun ne de toplumsal bir dayanışma.

Valla bana komaz. Ama sen dün terörist dediğine bugün kardeşim nasıl diyeceksin.
Ben teröriste kardeşim demem rahat ol.
Sen dün kardeşim dediğine şimdi niye sitem ediyosun bence şu anda sorun bu. Kazandığınız belediyelerin % 90 ı Dem oylarıyla. Terör bitecek iran suriye ve ırakta ABD nin silah yağdırdığı ve bunlarla Türk askerine saldıran itler silah bırakıyor diye ağlayıp zırlayan chplileri görüyorum.

SİZ HAYIRDIR KARDEŞİM !

Yok yani sizde herşeye karşısınız abcq.
(Sana demedim o zırlayanlara dedim)

Anca kedi köpek için ayaklanirlar zaten

Son düzenleme:
@Jesse James
CHP HDP koalisyonu olmadı.
Masaya bile oturmadilar. Ortak aday göstermediler.
Biz o dönemde de yasal bir partinin terörist ilan edilmesini yanlış bulduk.
Kayyım meselelerini yanlış bulduk. Adam terörist ise, aday olması engellensin, suç bireyselse ceza bireysel olsun dedik. Aynı yerde duruyorum.

Partiler bazında olay anlaşılır bişi.
Seçimlerde kilit parti HDP.
Herkes siyaseten yanında olmak isteyebilir. HDP için de sarayla anlasmak akıllıca. Adamlar bükemediği bileği öpecek ve zulümden kurtulacak. Gayet anlaşılır.

Silah bırakma olayına gelince. Madem bırak diyince bırakılıyor, niye bu kadar bekledik. Yada ne karşılığı bitti terör. Veya gerçekten bitti mi.

Yapman gereken sadece dürüst olmak. Reel politik böyle işlemiyor. Garip bir tablo oluştu kabul etmek lazım. Ama dersin bana, güzel kardeşim salak değilim. Elbette absurt bir ittifak oldu. İçime de sinmedi. Komik duruma da düştük. Ama bugüne kadar ki ideolojik kazanımlarımdan o kadar memnunum ki, bu durumu sineye çekeceğim. Sorun etmeyecegim. Tıpkı yaşanan tüm siyasal ekonomik hukuki olumsuzlukları görmezden geldiğim gibi... Bu da benim diyetim.

Bunu de, eyvallah derim.

@Jesse James
CHP HDP koalisyonu olmadı.
Masaya bile oturmadilar. Ortak aday göstermediler.
Biz o dönemde de yasal bir partinin terörist ilan edilmesini yanlış bulduk.
Kayyım meselelerini yanlış bulduk. Adam terörist ise, aday olması engellensin, suç bireyselse ceza bireysel olsun dedik. Aynı yerde duruyorum.

Partiler bazında olay anlaşılır bişi.
Seçimlerde kilit parti HDP.
Herkes siyaseten yanında olmak isteyebilir. HDP için de sarayla anlasmak akıllıca. Adamlar bükemediği bileği öpecek ve zulümden kurtulacak. Gayet anlaşılır.

Silah bırakma olayına gelince. Madem bırak diyince bırakılıyor, niye bu kadar bekledik. Yada ne karşılığı bitti terör. Veya gerçekten bitti mi.

Yapman gereken sadece dürüst olmak. Reel politik böyle işlemiyor. Garip bir tablo oluştu kabul etmek lazım. Ama dersin bana, güzel kardeşim salak değilim. Elbette absurt bir ittifak oldu. İçime de sinmedi. Komik duruma da düştük. Ama bugüne kadar ki ideolojik kazanımlarımdan o kadar memnunum ki, bu durumu sineye çekeceğim. Sorun etmeyecegim. Tıpkı yaşanan tüm siyasal ekonomik hukuki olumsuzlukları görmezden geldiğim gibi... Bu da benim diyetim.

Bunu de, eyvallah derim.
Bana böyle insan gibi gelin canımı yiyin (;
Düzgün üslupla konuşacaksak her tartışmaya bir yorumum olur, cevabım olur.
Hocam artık ergen değiliz bebe değiliz. Fikirlerimi söyleyeyim.
Öncelikle bu yazdıklarına güldüm
"CHP HDP koalisyonu olmadı.
Masaya bile oturmadilar. Ortak aday göstermediler."
Şimdi chp ve hdp nin eski muhabbetlerini deşmeyeyim çok kanıt çıkarabilirim.
Dem maalesef öyle böyle mecliste. Ben bunların geçmişte meclis başkanı tarafından idam serbest iken nasıl aşağılandıklarını azarlandıklarını bilirim. Çıt çıkaramıyorlardı, şimdi senin de dediğin gibi Türk siyasetine yön verir oldular. Öncelikle PKK dediğimiz şeyi Türkiyedekilerden ibaret olmadıklarını bir kavrayalım. Suriye, Irak bunlar milyonlarca doğru mu? Yani sadece Tr dekiler değil oradakiler de silah bırakacak bunda mutabıkmıyız?

Son düzenleme:
@Jesse James mutabık falan değiliz. Adamlar tabela değiştirir devam eder. Bunun PYD si var YPG si var KCK si var PJAK ı var...

Önemli olan bu da değil.
Kim ne istiyor.
Birleşik Kürdistan İsrail hayali mi ABD hayali mi kürd hayali mi.

Hadi kurdun. Toprak mi alıyorsun toprak mi veriyorsun hamilik mi yapıyorsun.

Günün sonuda amaç ne
Bu senin amacın mi emperyal amacı mi.

Olay ne abicim.

pkk göstermelik silah bırakma eylemi yaparak hukuksal reform, anayasal düzenleme beklenti içerisine girip tam silah bırakmıyorken, diğerlerinin silah bırakacak olarak düşünmesi. aynen mutabıkız. hayaller ne güzel.

@climax sen dün kardeşim dediğine bugün nasıl terörist diyeceksin? Dem terör oluşumu dediğimizde anan baban gibi savunuyordun. Bugün noldu? Müthiş yanar dönersiniz. Öyle böyle değil

Yo. Hala terörist demiyorum. Yerimdeyim. Ya sen.
Ben Akp açılım süreci saçmalığı yaptığında da hdp terörist dedim. CHP hdp ile masata oturduğunda da terörist dedim. Bugün yine dem akp nin kucağındayken de terörist diyorum. Ankara pavyonluğuna gerek yok.

Bravo @Leviathan
Senden gayrısı terörist zaten.
Binlerce beyaz yakalı, Taksimde demokratik haklar çerçevesinde birinci cumhuriyet mücadelesi verirken akşam eve geldiklerinde tv'lerden terörist olduğunu öğrendi.

@Jesse James mutabık falan değiliz. Adamlar tabela değiştirir devam eder. Bunun PYD si var YPG si var KCK si var PJAK ı var...

Önemli olan bu da değil.
Kim ne istiyor.
Birleşik Kürdistan İsrail hayali mi ABD hayali mi kürd hayali mi.

Hadi kurdun. Toprak mi alıyorsun toprak mi veriyorsun hamilik mi yapıyorsun.

Günün sonuda amaç ne
Bu senin amacın mi emperyal amacı mi.

Olay ne abicim.
Öncelikle Akp, O saydıklarının hepsini PKK olarak nitelerken Abd ve chp onlara işid karşıtı özgürlük savaşçıları dedi hafızanı güncelle.
Esedin düşmesi bunlara silah bırakmaktan başka çare bırakmadı. Aksi takdirse topunun sonu sarı torbaydı bunlar da bunun farkına vardı. Artık bütün dünya biliyor ki Esed kaçtıktan sonra Kürdistan hayalleri suya düştü. Lakin Suriyenin kontrolü Erdoğanın eline geçti. İsteyen istediği kadar inkar etsin. Yani Kürdstanı aklınızdan çıkarabilirsiniz. Buradaki amaç Bu üç harfli grupların Şaranın ( Erdoğanın) kontrolü altına girip İsraille birlikte çalışan değil, israile karşı sağlam duran bir Suriye oluşturmak. Bak bakalım ondan sonra ne olacak.

@Jesse James hahhaha yapma ama dostum. Ulu önder Erdoğan "vaypiciii" der hatta YPG ye. Toptan PKK demez. Neyse bunlar teknik detay. Şara ve Erdoğan değil sadece "üniter Suriye" lafını kullanan. ABD de öyle diyor.

Ama "İran'ın bolunmesinde kullanilmak üzere tahsis edilecek Kürdistan'a gerek kalmadı. Suriye zaten İsrail'e verildi say. İsrail açık ABD desteği ile dalacak İran'a yeniden" dersen yakın dil konuşabiliriz.

@Jesse James hahhaha yapma ama dostum. Ulu önder Erdoğan "vaypiciii" der hatta YPG ye. Toptan PKK demez. Neyse bunlar teknik detay. Şara ve Erdoğan değil sadece "üniter Suriye" lafını kullanan. ABD de öyle diyor.

Ama "İran'ın bolunmesinde kullanilmak üzere tahsis edilecek Kürdistan'a gerek kalmadı. Suriye zaten İsrail'e verildi say. İsrail açık ABD desteği ile dalacak İran'a yeniden" dersen yakın dil konuşabiliriz.
:)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin YPG/PKK, FETÖ ve DEAŞ terör örgütleriyle mücadelesini anlatan "Türkiye'nin Terörizmle Mücadelesi" isimli kitabı, zirve kapsamında bir araya geldiği ABD Başkanı Joe Biden'ın yanı sıra Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'e verdi.Belgeleriyle YPG/PKK bağlantısı
YPG/PKK terörünün tarihinin anlatıldığı bölümde, bu terör örgütünün Türkiye'de ve Suriye'de gerçekleştirdiği saldırılara yer veriliyor.
YPG/PKK'nın Suriye'de Kürtlere uyguladığı katliamlara, zulümlere ve yağmalara da işaret edilen kitapta, YPG/PKK'nın, çocukları zorla kaçırıp silah altına alması ve uyuşturucu kaçakçılığı yapması başta olmak üzere işlediği insanlık suçlarına değiniliyor.

Suriye israile mi verildi? Tamam abi sensin

Bana mı verildi.
Yok bana verildi.
Evet evet sizlere verilmedi. Biz aldık (:
Ve bunu tüm dünya medyası ilan etti ama sen o sırada ne yapıyordun bilmiyorum.

"Gazete, "Birçok analist Suriye başkanını 'kasap' olarak adlandıran Erdoğan'ın, Rusya ve İran destekli Esad'ın devrilmesinin ardından ülkedeki en etkili yabancı aktör olarak yeni kazandığı konumdan siyasi ve ekonomik olarak kazanç sağlayacağına ikna olmuş durumda" ifadelerini kullandı."

Geri