Son Dakika | PKK Silahları Böyle Yaktı! Tarihi Görüntüler Geldi

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
FG5thkG.md.jpg

Terör örgütü PKK silahları bıraktı. PKK'nın silahları yakma görüntüleri paylaşıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 22 Ekim 2024'te başlattığı İmralı Süreci'nin en önemli günü bugün yaşandı.

Terör örgütü PKK, silahları teslim etti. Sembolik olarak düzenlenen törende PKK'lılar silahlarının büyük bir kazanın içerisine attı.

FG55TsR.md.jpg

PKK'lıların silahları, kazan içerisinde yakılarak yok edildi.

Yayımlanan fotoğraflarda çok sayıda gazeteci, siyasetçi ve STK'dan kişilerin töreni izlediği görüldü.

FG5REKB.md.jpg

SİLAHLAR "TÖRENLE" YAKILDI​

Silah bırakma töreni, Casana Mağarası'nda yapıldı.

PKK'li ilk grubun, silahlarını imha ettiği belirtildi.

KAYNAK

terörün barışı olmaz ben bu kelimeyi kabul etmiyorum
terörist silah bırakıp siyaset yapamaz bunu da kabul etmiyorum

akp adına konuşanlar chp şöyle yapacak chp böyle yapacak diyolardı
dedikleri her şeyi kendileri yaptılar

şimdi sıra apoyu serbest bırakmakta

Abdullah Öcalan ve Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacaklar.
PKK'yı, TSK'nın bir kolordusu hâline getirecekler.

akp adına konuşanlar chp şöyle yapacak chp böyle yapacak diyolardı
dedikleri her şeyi kendileri yaptılar

şimdi sıra apoyu serbest bırakmakta
Acı olan, o dönemler söylenenlere inanıp CHP'ye saldıranlar, oy vermeyenler, ...... şimdi sus pus hatta olan biteni destekliyorlar. Böyle iki yüzlü ve omurgasızlarla bir arada yaşamak zorundasınız.

Abdullah Öcalan ve Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacaklar.
PKK'yı, TSK'nın bir kolordusu hâline getirecekler.
Demirtaş zaten siyasi rehindi, hukuk dışı yatıyor aynen İmamoğlu gibi. Öcalan için neler yapacaklar beklemek gerek.

Teröristle pazarlık yapan daima kaybeder. Çok yazık. Küfürsüz bunları yazabiliyorum sadece...

3 gün önce 12 şehit verdi bu ülke. bu utanç herkes yeter.

• Beğen
Tepkiler: ne
Mit bunları siha ile tavus kuşu gibi avlıyordu. Hemde örgütte üst düzeyde olanları. Son yıllardaki pkk kayıpları geçmişe oranla çok daha fazlaydı. Örgütün, Öcalan'ın silah bırakın talimatına uyması şaşırtmadı açıkçası. Bizim için sıkıntı yok, her geçen gün daha fazla pkklı yolluyorduk eşek cennetine. Hayatta kalmak istiyorlarsa silahları bırakacaklar, bu onların son şansı.

Deneyelim bir bakalım silah bırakılacak mı gerçekten. Bırakırlarsa iyi olur. Bırakmazlarsa kendileri bilir. No Pasaran, 50 yıl daha pkk ile mücadele sürebilir diyor ama ben böyle düşünmüyorum. PKK kabul etti etti etmedi hepsinin sonunu görmek için çok uzun süre bekleyeceğimizi düşünmüyorum. TSK'nın teknolojik kabiliyeti ve yeteneği artık çok üst seviyelere geldi çünkü. Eskisi gibi sınır karakollarına yaklaşamıyorlar toplu şekilde. Pek fazla süre mağralarda yaşama tutunabileceklerini öngörmüyorum. Ama şu 30 kişiye silah yaktırma şovu bişey ifade etmiyor. Toplu şekilde silahları bırakıp askere teslim olduklarını görmemiz lazım, hepsinin ve derhal. Teröristler ya hepsi teslim olurlar bu süreçte yada etkisiz hale getirmeye devam.

Geri