Son dakika... Mardin, Batman ve Halfeti belediyelerine kayyum atandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hepimiz bunu savunuyoruz da neden meclise sokuldular? Neden bu adamların adaylıklarını YSK o dönemde onayladı? Sorun o Sezen.
Bu durumlara neden mahal verildi? İktidar buna neden o dönemde müsade etti?
Hayatim vermeseydi ozgur ulke degildik laik ulke degildik vs vs vs... gormuyormusun pkkyi ilk savunanlar chp... teror orgutu meclisde partisiyle oturuyor. Bence akp bile cikartamaz o taviz verildi birkere

Çözüm süreci döneminde askerdeydim.
O zamanda arkadaşlarla sohbet esnasında falan buna karşı çıktığımı hep belirtiyordum.
Zaten bir işe yaramadığıda sonradan görüldü.
Umarım birdaha çözüm adı altında o barbar katillerle görüşme yapılmaz.
Onların tek derdi kan şiddet acı ve haliyle terörizm.
neden ekepe kapatılsın demiyosun

Hayatim vermeseydi ozgur ulke degildik laik ulke degildik vs vs vs... gormuyormusun pkkyi ilk savunanlar chp... teror orgutu meclisde partisiyle oturuyor. Bence akp bile cikartamaz o taviz verildi birkere
Ne demek laik değildik adamlar “terörist” diyorsun. Chp’den önce Bahçeli ve Erdoğan açıklama yaptı meclise çağırdılar terörist başını, Erdoğan’ın Habur’da ki çadır mahkemelerini hatırla teröristleri orada beraat ettirdiklerini, el ele verip şarkılar söylediklerini senin o taviz dediklerin akp döneminde verildi. :)

Dem Parti komple kapatılsın ve birdaha terör örgütüne göz kırpan başka parti kurulmasına izin verilmesin.
Kürt siyaseti, Kandil'in uydusu olmaktan uzaklaştırılıp sadece Kürt halkının sorunlarına arzularına odaklanması sağlanmalıdır.
Terör sorun çözme yöntemi asla değildir,
o sadece bu topraklara ekilmiş nifak tohumudur.
Kürt sorunu var yada yok, önemli olan Kürt yurttaşların dertlerini sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır.
Doğusuyla batısıyla tüm milletimiz eşittir ve herkesin tek arzusu huzur içinde mutlu bir şekilde yaşamaktır.
Yeni mi öğrendiler terör ile ilişkilerini?
Hala oynanan oyunu göremiyormusunuz?
Kim veriyor bunlara temiz kağıdını aday olurken? Kandil mi veriyor yoksa devletin kurumu mu?

halktan kopmuş hükümeti koltuğundan ederler
normal olan budur
fakat bu millet binlerce yıldır köle gibi çalışıp birilerini Allah gibi yaşatmaya o kadar alışmış ki kendi kendine düşünemiyor
hep bir kişinin ağzından çıkan söze bakıyor
o söze kanıyor o sözü doğru ve gerçek bilip yayıyor
aksini ifade edenlere de nefretle bakıyor imkan bulduğunda cezalandırıyor
araştırmak soruşturmak DÜŞÜNMEK yok
nasıl olsa başkası benim yerime düşünüyor diyorlar

ekepeliler Allah diyor ekepeliler yardım yapıyor ekepeliler yemek dağıtıyor ekepeliler güzel konuşuyor diyerek olur olmadık her şeylerini destekleyemezsiniz
bu şekilde hayat süremezsiniz kardeşlerim
şimdi sen çocuğuna bakabilmek için cumartesi pazar dahil günde 12 saat çalışıyorsun
yarın bir gün o da yetmeyecek
çocuğun aç kaldığında sen de isyan edeceksin
ekepeden zarar gördüğünde sen de onlara öfkeyle saldıracaksın
geç kalmadan gözünü açmaya çalışıyoruz
ben bir şey yazıyorum öteki başka bir şey yazıyor beriki başka bir şey yazıyor
olan biteni kendin göremiyorsun
anladık
biz yazınca da mı idrak edemiyorsun
yoksa anladığın halde inada mı iş yapıyorsun
yani öyle dümdüz inada bindiriyosan söyle bilelim
geleceğe dair umutlarımızı bitirelim
bir şeyler için boşuna çabalamayalım

K.Kore ile yarışan bir ülke durumundayız ve bunu hala göremeyen, bilerek veya bilmeyerek alkışlayan, destekleyen büyük bir kesim var. Demokrasi ve hukuk bu ülkeye ağır geliyor, toplum despotlar tarafından yönetilmekten zevk alıyor.

Bir kaç yorum dışında diğerleri hepsi çöplük.
Kusura bakmayın ya da bakın.
Seçimle gelen seçimle gider.
YSK bunu seçimden önce kontrol etmeli.
Seçilen kişi terörist de olsa papaz da olsa farketmez halkın iradesine saygı duyulmalı.
Kişileri geçmişlerinden dolayı sorgulamaya karşıyım.

Bir kaç yorum dışında diğerleri hepsi çöplük.
Kusura bakmayın ya da bakın.
Seçimle gelen seçimle gider.
YSK bunu seçimden önce kontrol etmeli.
Seçilen kişi terörist de olsa papaz da olsa farketmez halkın iradesine saygı duyulmalı.
Kişileri geçmişlerinden dolayı sorgulamaya karşıyım.
Fransa sasirtmadi.

Adamlar o kadar hukuksuz iş yapiyor ki, forumun ülkücü kadınları dem parti belediye başkanı hakkı savunmak zorunda kalmış. Forumun ülkücü erkekleri ise bildiğin gibi devam. Bakkala ekmek almaya gidemez ama o kapatılsın bu asılsın şu sallandırılsın modunda. Ahmet Türk'ün durumunu beş yaşında çocuk biliyo. Sen parti olarak neden aday yaparsın. Öteki başkan olarak neden seçer. Beriki adaylığına niye onay verir. ..

Siz bunları yapınca evde irmik helvası yiyen ben rahatsız oluyorum. Benim huzurunu niye bozuyorsunuz arkadaşlar.

Kendi çıkarlarınız için bu vatanın evlatlarını karşı karşıya getirmeyin.

Bunu yapanlar sizinkiler. Tek bildikleri siyaset bu.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama hocam ?
apo ya af istiyorsun ertesi hafta örgüt üyesi iddasıyla kayyumlar atıyorsun valla kafam oldu kornişon turşusu kjjhjh

Doğru bulmuyorum.Seçimle elde edemeyeceklerini bilenler,kayyumlarla ele geçirmeye çalışıyor.Ahmet Türk ilk kez siyasette olan biri değil.Boyle bir ilişki var ise seçime mani olunsaydı.Armut piş,ağzıma düş.Resmen hazıra konma derdi.Kimin kiminle iltisaklı olduğu belliydi.Dem partisinin kimin uzantısı olduğu da aşikardı.Demokrasi şansı verilmişse halkı göz ardı edemezler.Varsa hukuksuzluk seçim öncesi önünü alsaydılar. Böyle bedavacı siyaset uğruna halkın iradesini baltalamak darbeden başka bir şey değil.

Bu atamaları kendi siyasi ideolojiniz ekseninde desteklersiniz veya desteklemezsiniz. Onu bilemem. Kendi şahsi kanaatinize kalmış bir durumdur.

"Siyasi karardır." Der, geçersiniz.
"Bunlar PKK'nın arka bahçesidir." Der, geçersiniz.
Bu örnekler çoğaltılabilir.
Çok farklı fikirler de ortaya atılabilir desteklemenizin veya desteklemeyişinizi haklı görmek için...

Fakat şöyle sorular var aklımda.
Yarın kendi siyasi görüşünüze mensup partilerin belediyelerine de aynı kanunsuzluğun yapılabilme ihtimalini hiç mi düşünmüyorsunuz?

Kendi şahsi fikrim:
Konunun neresinden tutarsan tut, eline b.k bulaşır.
1-) Bu adam teröristtiyse adaylık aşamasında neden seçtirdiniz?
1a-) Bu adam teröristtiyse siyasi zırhını giymeden önce neden tutuklamadınız?

Ki bence bu aşamalardan önce tespit edilip tutuklanmalıydı.
2-) Madem seçtirdiniz. Nasıl olsa kayyum atarız. Belediyeyi daha kolay ele geçiririz diye mi düşündünüz?

3-) Bahsi geçen örgütün liderini meclise çağırıp, başka belediye başkanını iltisaklı diye görevden almanız nasıl bir akıl tutulmasıdır?

4-) Bizim mi aklımız ermiyor bu siyaset işine?

5-) Yoksa siz mi aklımızla dalga geçiyorsunuz?

Kayyum atamaları öyle keyfi yapılmış bir olay değil ki. Savcılık suç unsuru bulmuş ve tutuklanmalarını talep etmiş. Seçilmiş diye her suçu işleyebilecek de değiller. Terör örgütü mensupları ile doğrudan görüşüyorlarsa, yardımda da bulunuyorlardır. Tusaş tesislerine saldırı düzenleyen teröristler havadan uçup gelmiş değiller. Birileri onları getirmiş. Bir suç işlenmeden de hukuk devreye girmez. Suç işleyebileceği tahmini ile yapılan tutuklamalar değil bunlar. Suç sabit ki, savcılık bu kişilerin tutuklamamalrını talep etmiş.

Kayyum atamaları öyle keyfi yapılmış bir olay değil ki. Savcılık suç unsuru bulmuş ve tutuklanmalarını talep etmiş. Seçilmiş diye her suçu işleyebilecek de değiller. Terör örgütü mensupları ile doğrudan görüşüyorlarsa, yardımda da bulunuyorlardır. Tusaş tesislerine saldırı düzenleyen teröristler havadan uçup gelmiş değiller. Birileri onları getirmiş. Bir suç işlenmeden de hukuk devreye girmez. Suç işleyebileceği tahmini ile yapılan tutuklamalar değil bunlar. Suç sabit ki, savcılık bu kişilerin tutuklamamalrını talep etmiş.
Diyelim ki adam rejim açısından suçlu. Bir şekilde hukuki bir dayanak sunuldu. Neden yeni belediye başkanını belediye meclisi atamıyor da yine kendileri atıyor İsmail? Bu şekilde yapmak hem daha adil, hem daha demokratik değil mi? Yoksa orada da alamadığı için mi bu yola giriyor? Amaç hukuk / adalet değil, hukuk iktidarın fahişesi durumunda. Bu duruma kılıf uydurmana gerek yok. Canımız öyle istedi, hesabımıza öyle geldi de geç. Ne diye milleti çocuk yerine koyuyorsunuz ki… savcı talep etmişmiş… he babam he

Diyelim ki adam rejim açısından suçlu. Bir şekilde hukuki bir dayanak sunuldu. Neden yeni belediye başkanını belediye meclisi atamıyor da yine kendileri atıyor İsmail? Bu şekilde yapmak hem daha adil, hem daha demokratik değil mi? Yoksa orada da alamadığı için mi bu yola giriyor? Amaç hukuk / adalet değil, hukuk iktidarın fahişesi durumunda. Bu duruma kılıf uydurmana gerek yok. Canımız öyle istedi, hesabımıza öyle geldi de geç. Ne diye milleti çocuk yerine koyuyorsunuz ki… savcı talep etmişmiş… he babam he
İsmailme çok zor sorular sormuşsunuz altından kalkamaz. Bilmenit gerekli siyadi konuda sıfır birikime sahip ama çok sağlam bir yandaşdır, ölümüne biat eder. Siz ona bir selfi yollayın da gönlünü alın.

Geri