Son Dakika: Kurban Bayramı Tatili Uzatılmadı

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
3tHimBf.md.jpg

İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Yakın zamanda idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle, 5 Haziran Perşembe (Arefe) günü öğleden sonra başlamak üzere, 6-7-8-9 Haziran 2025 tarihlerinde (Bayramın 1'inci, 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü günü) kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kurban Bayramı tatilinin 6-9 Haziran arasında olacağını, uzatılma olmayacağını açıkladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, X hesabından açıklama yaptı.

Altun, "Yakın zamanda idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle, 5 Haziran Perşembe (Arefe) günü öğleden sonra başlamak üzere, 6-7-8-9 Haziran 2025 tarihlerinde (Bayramın 1’inci, 2’nci, 3’üncü ve 4’üncü günü) kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır.

Kamuda normal mesai düzenine 10 Haziran Salı günü dönülecektir.

Kurban Bayramımızın şimdiden mübarek olmasını, birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirmesini Allah’tan niyaz ediyor, bayram vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve sağ salim yolculuklar diliyoruz." dedi.

KAYNAK

fahrettinciğim
resmi tatil o resmi
idari demiş vay arkadaş

sayın cumhurbaşkanımız akşam çıkar içimden geldi der idari izni verir.

En çok no pasaran sevinmiştir, no pasaran’ın gözüne batanlar tam liste
1. Gurbetçiler
2. Memurlar
3. Gurbetçiler
4. Osimhen
5. Gurbetçiler

jdjdh

ben izin alacağım her halükarda…

O esnada 1 ay önceden kurban bayramını birleştiren IK'nın mail gelir aklıma.

En çok no pasaran sevinmiştir, no pasaran’ın gözüne batanlar tam liste
1. Gurbetçiler
2. Memurlar
3. Gurbetçiler
4. Osimhen
5. Gurbetçiler

jdjdh

ben izin alacağım her halükarda…
Hahaha, “helal olsun reise” dedim, düşün yani. Böyle yapmışsa vardır devletimizin bir bildiği : ddd

26 sında sürpriz diye verirler uzatmayı :)

Benim bayramim degil kullanmasamda olur. Hakki olanlar kullansin.

zaten cumaya denk gelmiyor mu nesini uzatacaklar bunlar da bir alem

memurlar gönlünüzü ferah tutun.......... cumhurbaşkanımızı tanıyorsam yakında bir müjdeyle bu tatili uzatır.............

dün resmi yazınca
hemen abanmışlar
ben olmasam ne yapacaksınız

Geri