Son Dakika! Kur Korumalı Mevduat (KKM) 2025 Yılında Sonlandırılacak

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
2eC3fwJ.md.jpg

Merkez Bankası, Kur Korumalı Mevduat (KKM) uygulamasının 2025 yılı içerisinde sonlandırılacağını açıkladı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 2025 programı belli oldu..

TCMB, gelecek yıl izlenecek politikalara dair yol haritası niteliği taşıyan 2025 Yılı Para Politikası'nı yayımladı.

Buna göre kurulun gelecek yıl 8 toplantı yapacağını, 2025 yılı toplantı ve rapor takviminin 5 iş günü içinde yayımlanacağı açıklandı.

KKM UYGULAMASI SONA ERİYOR

Açıklamada ayrıca Kur Korumalı Mevduat (KKM) uygulamasının 2025 yılı içerisinde sonlandırılacağını da bildirdi.

Metinde şu ifadelere yer verildi:

2025 yılında dezenflasyon sürecinin belirginleşmesiyle birlikte Türk lirası varlıklara olan talep devam edecektir. TL mevduat payındaki artış ve KKM hesaplarındaki azalışla birlikte bu alandaki düzenlemelerde sadeleşme adımlarına devam edilmesi ve yıl içerisinde KKM uygulamasının sonlandırılması planlanmaktadır.

KAYNAK

Son düzenleme:
Attılar kazığı, yandaşın ve zenginin yüzünü güldürdüler şimdi kasada para bitince sonlandırıyorlar ve kimse de sormuyor ki neden sonlandırıyorsunuz madem başarılı idi veya yanlış ise hesap dahi sormuyor. Ehhh kolaymı Türkiye'de iktidara hesap sormak demi, sıkar biraz. Job korkusu fena oluyor.

Attılar kazığı, yandaşın ve zenginin yüzünü güldürdüler şimdi kasada para bitince sonlandırıyorlar ve kimse de sormuyor ki neden sonlandırıyorsunuz madem başarılı idi veya yanlış ise hesap dahi sormuyor. Ehhh kolaymı Türkiye'de iktidara hesap sormak demi, sıkar biraz. Job korkusu fena oluyor.
sana da yazık bunlara laf anlatmaya çalışıyon

Adam Almanya'da çöpten bulduğu bisikleti tamir edip kullanıyor, bize laf sokuyor. Bira'yı indirimde bulabilirse alabiliyor, bizi aç sanıyor.
Laf sokmuyorum kocum öylesiniz, yani acsiniz. Aylik 22 bin TL ile nasil tok oluyorsun bir anlatsana. Köprü altlarinda mi yasiyorsun, dileniyormusun,....?
Niyazikesime git benden bir pide ye, Melnur gönderdi de hesaba karisma. Ama her hafta gitme uyariyorum.

celladına aşık olmuşsa bir millet,
ister ezan ister çan dinlet.
itiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
müstehaktır ona her türlü zillet.
Al sana iste @ismail89 , adam sevincten göbek attigi gibi birde bana laf sokusturuyor.

Son düzenleme:
Laf sokmuyorum kocum öylesiniz, yani acsiniz. Aylik 22 bin TL ile nasil tok oluyorsun bir anlatsana. Köprü altlarinda mi yasiyorsun, dileniyormusun,....?
Niyazikesime git benden bir pide ye, Melnur gönderdi de hesaba karisma. Ama her hafta gitme uyariyorum.

Al sana iste @ismail89 , adam sevincten göbek attigi gibi birde bana laf sokusturuyor.
Sen şöyle biraların önünde dizilmiş bir selfi atsana bize.

Sen şöyle biraların önünde dizilmiş bir selfi atsana bize.
Nasıl memnun olduğunu anlatamıyorsun demi. Söylediğim gibi git Niyazikesim'e selamımı söyle ye beleşe Samsun pidelerini. Başka türlü asla oraya gidip yiyemezsin asgari ücretle.

Son düzenleme:
Nasıl memnun olduğunu anlatamıyorsun demi. Söylediğim gibi git Niyazikesim'e selamımı söyle ye beleşe Samsun pidelerini. Başka türlü asla oraya gidip yiyemezsin asgari ücretle.
Samsun bana uzak. Getirden sipariş ver, göndersinler.
Selfini de bekliyorum.
Hızlıresim.com'a at,
buraya linkini ekle.
Hepsi bu kadar.

Çok şükür.
Yine doğru bir adım.
Yurt dislarinda sefalet çekiyor insanlar.
Yurt dışında içki fiyatlarini az tutup milleti uyutuyorlar

TCMB: Kur korumalı mevduat (KKM) hesaplarından çıkış stratejisi kapsamında tüzel kişilerin hesap açma ve yenileme işlemleri sonlandırılmıştır

Konudan bağımsız bişi sorcam
İba ve ismail aynı kişi mi ?
bunca zaman keklemiş olabilir forumu
Bu kadar aynı olamaz çünkü…

Devlet milleti düşünmüyor ama millet de milleti düşünmüyor ha.. Burası böyle dandik insanlar topluluğu..

Konudan bağımsız bişi sorcam
İba ve ismail aynı kişi mi ?
bunca zaman keklemiş olabilir forumu
Bu kadar aynı olamaz çünkü…
Beni de No Mercy ile benzetmiştin. Neremiz benziyorsa artık?;dd

Konu başlığına gelecek olursak sonlandırılması doğru karar.

Son düzenleme:
Geri