Son Dakika I Edip Akbayram Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
2rqz2jf.md.jpg

Ünlü şarkıcı Edip Akbayram, geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. İç kanama geçiren Edip Akbayram yoğun bakıma kaldırıldı.

Ünlü şarkıcı Edip Akbayram, geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. İç kanama geçiren Edip Akbayram yoğun bakıma kaldırıldı.

EDİP AKBAYRAM YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Düşme sonucu geçirdiği kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Edip Akbayram, yapılan kontrollerde iç kanama geçirdiği anlaşıldı. Edip Akbayram, yoğun bakıma alınırken, Akbayram'ın tedavisine de başlandı. Akbayram'ın ailesi ve sevenleri ise hastaneye akın etti.

2rqzITb.md.jpg

Ünlü şarkıcı Edip Akbayram'ın hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Yoğun bakıma alınan sanatçının sağlık durumu ve neden hastaneye kaldırıldığı hayranları tarafından merak edildi. Edip Akbayram'ın kaldırıldığı hastanede tedavisine devam edildiği belirtildi.

Kükredi Çimenler, Aldırma Gönül, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı şarkılarıyla tanınan ünlü sanatçı Edip Akbayram'ın bugün hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Yapılan açıklamanın ardından sanatçının hayranları Edip Akbayram'ın sağlık durumunu ve neden hastaneye kaldırıldığını merak ediliyor.

EDİP AKBAYRAM NEDEN HASTANEYE KALDIRILDI?

Edip Akbayram açıklanan bilgilere göre düşme sonucu geçirdiği kaza sonrasında Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ünlü sanatçının hastanede yapılan kontrollerin ardından yoğun bakıma alındığı ve tedavisine başlandığı öğrenildi.

EDİP AKBAYRAM SAĞLIK DURUMU​

Edip Akbayram'ın yaşadığı kaza sonrasında iç kanama geçirdiği belirtildi.

74 yaşındaki usta sanatçının yoğun bakıma alınmasının ardından henüz bir açıklama yapılmadı.

Doktorlar veya ailesi tarafından Edip Akbayram'ın sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yapılırsa haberimizi güncelleyeceğiz.

KAYNAK

Son düzenleme:
Ünlü şarkıcı Edip Akbayram, düşerek geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı

Edip Akbayram, düşme sonucu geçirdiği kaza sonrasında Haydarpaşa Numune Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastane yapılan kontrollerde iç kanama geçirdiği anlaşılan Edip Akbayram, yoğun bakıma alındı. Akbayram'ın tedavisine devam ediliyor.
kaynak

Çok üzüldüm …..geçmiş olsun :(

Geri