Son Dakika. Ekrem İmamoğlu'na 'Sahte Diploma' Soruşturması

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
3HdVVCQ.md.jpg

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında sahte diploma iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında diplomasının sahte olduğu iddialarına ilişkin “resmi belgede sahtecilik” suçlamasıyla soruşturma başlattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında bir soruşturma daha başlattı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun lisans diplomasının sahteliği hususunda yapılan ihbarlar kapsamında Yüksek Öğrenim Kurulunca hazırlanan rapor ile ilgili şahsın diplomasının sahteliğine ilişkin tespitlerin yer aldığı rapor üzerine başlanılan soruşturmada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TCK 204 vd maddelerinde belirtilen suç kapsamında ifadesi alınmak üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığımıza, 26 Şubat 2025 tarihinde ifadesi alınmak üzere çağrı kâğıdı ile davet edilmiştir" denildi.

KAYNAK

Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunu olmak mı lazım.....

Bu adamın başına gelenler bana hep "birini" hatırlatıyor .

senden en fazla
yeni zelenski olur gibime geliyor

Borsaya nasıl yansır? Ne yapalım iş bankası hissesi alalım mı?
Borsaya nasıl yansıyacağı ağaların keyfine bağlı. Bahane edip satabilirler çünkü dolar bazlı grafikte satış ihtimali var. Satmayıp yükseltebilirler de, çünkü TR için olumlu haber akışları var. İmamoğlu’nun adaylığının engellenmesi fiyata dahil edilmiş de olabilir önceki düşüşlerde. Bunu bilmek, öngörmek biraz zor. Ama muhalefet ile ilgili herhangi bir konunun endekse pek etki ettiğini hatırlamıyorum. Bakalım PALA ne diyecek… Feyk de atabilir, düşüyor gibi göstererek milleti panikletip sattırıp sonra geri aşağıdan alarak da yükseltebilir. Malda olan adamın yapacağı şey en azından endeks kapanışına kadar yerinden kıpırdamaması, panik yapmaması. Benim gibiler için de zaten stop noktası belli. Endeks 9400’den 11.000 kapılarına dayandı. Şu saate kadar iş bankası almadıysan bu saatten sonra da alma zaten : dd

İlave TV'deki Arif'i de gözaltına almışlar. :dddd
Olum bırakın şu hintliyi lan. İmamoğlu ile beraber hapis yattım diye ömrünün sonuna kadar prim kasmaya çalışır bu. İğrenç herif :ddd

Geri