Son Dakika | Ekrem İmamoğlu tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
naptılar ettiler adamı içeri attılar
Polatgillerden daha uzun yatırırlar
Birazdan internet kısıtlamasıda gelir
Komik

Komplolarla gızlı tanık yalanlarıyla hıce ettıler adamı 3 secımde yenemedıklerını yalanla ıftıralarla yendıler. ALLAH dan korkmadınız Kuldan utanmadılar
Teroristlerle Habur da ımralı da kandılde paz<arlık yapanlar 16 mılyonun secılmıs beledıye başkanına komplo yapıorlar.
Sıra şimdı CHP YE KAYYUM.
istermısınız Adana ya kayyum gelsın bakın ızmır ankara demıyorum.
Bodrumda sırada !

Avukatları bile tutuklama talebi haberini sosyal medyadan öğrenmiş aynı katta olmalarına rağmen..

ne bekliyorduk ki zaten? aksi sürpriz olurdu.
ardı arkası kesilmiyor olayların. şaka gibi bir kâbusun içine düştük, sonumuz hayrolsun.

Artık sandık ve seçimlerin de bir anlamı kalmadı. Seçtiğiniz her kim olursa olsun her an iktidar tarafından herhangi bir şey gerekçe göstererek görevden alınabilir. O ara atı alan Üsküdar’ı geçer zaten. Ülke 3. Dünya ülkelerine kabile devletlerine döndü. Yazık. Bunun acısını halk çekecek. Ekonomik olarak da büyük bir faturası olacak.

Artık sandık ve seçimlerin de bir anlamı kalmadı. Seçtiğiniz her kim olursa olsun her an iktidar tarafından herhangi bir şey gerekçe göstererek görevden alınabilir. O ara atı alan Üsküdar’ı geçer zaten. Ülke 3. Dünya ülkelerine kabile devletlerine döndü. Yazık. Bunun acısını halk çekecek. Ekonomik olarak da büyük bir faturası olacak.

adam akşamki konuşmasında itlik köpeklik yapmayın boykot ederim dedi
e napalım boykot edecez mecbur

Savcı mı var memleket de . Allah hukuk fakültelerinde okuyanlara acısın. Kanuna göre değil, güce göre yargı yapmak zorundalar

Durum sanılandan daha kötü adım dün teyzemde kaldım adliyeye 20 dakika falan, gece boyu polisler sesler…

İyi biridir öyle bir yobazlığı yok akpli de değil ama ne bu chp antipatikliği anlamadım
İlla CHP seçmeni olması da gerekmiyor. Hani ağzımıza sakız yaptığımız Atatürk Türkiyesi, söz konusu Türkiye ise gerisi tefarruat falan filan var ya, bunların sadece slogan olarak kolayca söylendiğini ama içerisinin doldurulmadığını görüyorum.
Bu ülkein göz göre göre belirli bir kesim ( siyasal islamcılar ve faşistler) tarafından planlı bir şekilde, hunharca içinden geçiliyor ve buna göz yumuluyor, destek veriliyor,........

Geri