-
-
-
-
-
Ekrem İmamoğlu tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık sandık ve seçimlerin de bir anlamı kalmadı. Seçtiğiniz her kim olursa olsun her an iktidar tarafından herhangi bir şey gerekçe göstererek görevden alınabilir. O ara atı alan Üsküdar’ı geçer zaten. Ülke 3. Dünya ülkelerine kabile devletlerine döndü. Yazık. Bunun acısını halk çekecek. Ekonomik olarak da büyük bir faturası olacak.
Babam görmüyor halaArtık siyasal islamcıların ve faşistlerin gerçek yüzünü göremeyen yoktur umarım. Gerçek Türkiye düşmanlığı işte tamda bunların yaptıklarıdır.
İyiki benim babam değil.Babam görmüyor hala
İyi biridir öyle bir yobazlığı yok akpli de değil ama ne bu chp antipatikliği anlamadımİyiki benim babam değil.
İlla CHP seçmeni olması da gerekmiyor. Hani ağzımıza sakız yaptığımız Atatürk Türkiyesi, söz konusu Türkiye ise gerisi tefarruat falan filan var ya, bunların sadece slogan olarak kolayca söylendiğini ama içerisinin doldurulmadığını görüyorum.İyi biridir öyle bir yobazlığı yok akpli de değil ama ne bu chp antipatikliği anlamadım