-
-
-
-
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"AK Parti, MHP ve DEM; biz, en azından üçlü olarak bu yola beraber yürümeye karar verdik."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "
"Gönüller bir olunca sınırlar ortadan kalkar. İlk adım olarak TBMM'de bir komisyon kuracak, sürecin yasal ihtiyaçlarını konuşmaya başlayacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Bize bir adım atana biz koşarız. Ama sular tersine akarsa da gerekeni yaparız.
Kayıplarımız geri gelmeyecek ama gençlerimizi artık kaybetmeyeceğiz. Annelerimiz artık ağlamayacak.
Şehit annelerinin ve babalarının ellerinden öpüyorum. Hiç kimse onların hatırasına leke süremez. Gazi kardeşlerin müsterih olun.
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
“Irak ve Suriye'deki Kürt kardeşimin meselesi de bizim meselemizdir.
Sadece Türkiye’deki değil Suriye ve Irak’taki Kürtlerin de sorunlarına eğileceğiz.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Cumhur ittifakı olarak, DEM heyeti ile birlikte bu süreci pişireceğiz"
"AK Parti, MHP ve DEM; biz, en azından üçlü olarak bu yola beraber yürümeye karar verdik."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "
"Gönüller bir olunca sınırlar ortadan kalkar. İlk adım olarak TBMM'de bir komisyon kuracak, sürecin yasal ihtiyaçlarını konuşmaya başlayacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Bize bir adım atana biz koşarız. Ama sular tersine akarsa da gerekeni yaparız.
Kayıplarımız geri gelmeyecek ama gençlerimizi artık kaybetmeyeceğiz. Annelerimiz artık ağlamayacak.
Şehit annelerinin ve babalarının ellerinden öpüyorum. Hiç kimse onların hatırasına leke süremez. Gazi kardeşlerin müsterih olun.
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
“Irak ve Suriye'deki Kürt kardeşimin meselesi de bizim meselemizdir.
Sadece Türkiye’deki değil Suriye ve Irak’taki Kürtlerin de sorunlarına eğileceğiz.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Cumhur ittifakı olarak, DEM heyeti ile birlikte bu süreci pişireceğiz"