Somer Sivrioğlu ve Ayşe Özyılmazel aşklarını ilan etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile Ayşe Özyılmazel'in aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Masterchef Türkiye'de jüri üyeliği yapan ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun Ayşe Özyılmazel ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Somer Sivrioğlu'nun bir fotoğrafını paylaşan Özyılmazel "İyi ki doğdun canım sevgilim..." notunu düştü.

Özyılmazel, son dönemde Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin senaryosunda çalışmıştı.

Kaynak

-sYqOfFGZ0-w1Mqn1CaUNg.jpg
N2jyhrGZ4USp-GLPBwT7Ow.jpg

v71J6PvvRkOy6dCdX2Yv2g.jpg
wwYYY255NUiScSn2CeBf9w.jpg

Bi tane Ayşe Özyılmazel biliyorum ben o da Ali'nin eski karısı. Bu resimdeki o olamaz herhalde çünkü o kadın elli yaşında falan olmalı.

bu hanımefendi hiç ortalıkta gözükmeyip gözükmeyip belli aralıklarla farklı insanlara aşkını ilan ediyor, sonra yine kayboluyor… napıyonuz ayşe hanım? kgkg dizisindeki karakter siz misiniz acaba? mesela…

• Hehe
Tepkiler: ne
Bir ara Ali Taran da kanser eşini bu kadınla aldatmamış mıydı? Öyle bir şey hatırlıyorum sanki.

Bi tane Ayşe Özyılmazel biliyorum ben o da Ali'nin eski karısı. Bu resimdeki o olamaz herhalde çünkü o kadın elli yaşında falan olmalı.
44 yaşında ancak eskiden kadınlar tam yaşını gösteriyordu ve artık kozmetik, estetik ya da bazı işlemlerle yaşının çok altında görünebiliyorlar. Genetik olarak da yaşını göstermeyebilirsin.

bu hanımefendi hiç ortalıkta gözükmeyip gözükmeyip belli aralıklarla farklı insanlara aşkını ilan ediyor, sonra yine kayboluyor… napıyonuz ayşe hanım? kgkg dizisindeki karakter siz misiniz acaba? mesela…
Ürün yerleştirme var Ssjsjssj

44 yaşında ancak eskiden kadınlar tam yaşını gösteriyordu ve artık kozmetik, estetik ya da bazı işlemlerle yaşının çok altında görünebiliyorlar. Genetik olarak da yaşını göstermeyebilirsin.
Haklısın ama bu görseldeki hanımın memesi de yok. Meme nerde?

• Hımm
Tepkiler: W
Haklısın ama bu görseldeki hanımın memesi de yok. Meme nerde?
Hakkında o kadar detay bilmiyorum ancak fotoğrafta oynama yapılmış da olabilir ya da dediğin gibi eski bir fotoğraftır.

Birlikte fotoğraflarına bakınca görülüyor ki yüzüne bazı işlemler yaptırmış.

6653439e8a792979__w1200xh1875.jpg

Geçen Efendy'deydik, sorduk burda yok dediler. Aşna fişna yapacağına işinin başında dur. Ayşeler gider Efendy'ler kalır ben soyliyim.

Çok efendy çok..

Hayırlı olsun, mutluluklar dilerim.p

Yetenek Sizsiniz’deki yaşlı adamla ayrıldıktan sonra “yaş farkı gerçekten olmuyor, ben eğlenmek isterken o evde oturmak istiyor” gibi şeyler demişti. En azından o adam istediği zaman koltuğundan kalkabilirdi ama bu…..

Magazinciler de her yerde herkesi takip etmeyi başarıyorlar.

Geri