Somaya el ver (kampanya)

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
q18p.jpg
Türk Eğitim Derneği, sivil toplum kuruluşu kimliği ve milli sorumluluğundan hareketle
Soma’da hayatını kaybeden emekçilerin çocuklarına eğitim bursu vermeyi hedeflemektedir.
Bu kapsamda, öğrencilerin eğitim giderlerini karşılamak üzere bir kampanya başlatmıştır.

Türk Eğitim Derneği, başlattığı bu seferberlikle tüm Türkiye’yi bağış yapmaya davet etmektedir.*

Türk Eğitim Derneği, kendi öz kaynaklarından da aktarım yapacağı
bu nakdi yardımın yanı sıra TED Eğitim Gönüllülerine de görev çağrısında bulunmuştur.
Bu çerçevede, acılı ailelerimize psikolojik ve eğitimsel (kitap, kırtasiye yardımları,
gönüllü öğretmenlerce ders verilmesi vb.) desteklerde bulunulacaktır.

Sadece evlatlarımızın eğitiminde kullanılmak üzere toplanılacak tüm bağışlar,
öğrencinin velisine TED Burs Sistemi dahilinde bir ödeme planıyla teslim edilecektir.
Devlet okulunda okumakta olan bir öğrencinin yıllık eğitim giderleri 1.600 TL olarak belirlenmiştir.

Türk Eğitim Derneği, kamuya yararlı dernek statüsünde faaliyet göstermekte olup,
yapılan tüm bağışlar için bağış makbuzu kesmekle yükümlüdür. Bu makbuzlar, firmalar için
vergi muafiyeti sağlamaktadır. Bu kapsamda kampanyaya ilişkin yasal mevzuat
uygulanmaktadır.

yrat.jpg

Kampanyaya bağış için hesap numaraları:

Yapı Kredi Bankası
Şube İsmi : Ankara Özel Bankacılık Merkezi
Şube Kodu : 780
Hesap No : 94862956
IBAN No : TR56 0006 7010 0000 0094 8629 56

Denizbank
Şube İsmi : Tunalı Hilmi Şubesi
Şube Kodu : 5570
Hesap No : 2006208-357
IBAN No : TR43 0013 4000 0020 0620 8000 14

Garanti Bankası
Şube İsmi : Kızılay Şubesi
Şube Kodu : 082
Hesap No : 6293356
IBAN No : TR66 0006 2000 0820 0006 2933 56

Tüm hesapların adı, Türk Eğitim Derneği’dir.

Oturup dua etmekle yada sokaklara dökülüp haklarını aramakla değil buyrun yardımlarınızı ulaştırın.

aklınız fikriniz para toplamak.kapitalizme verilen şehit yakını yarasına hala dolar basma derdindesiniz.
bakın bu işler çok planlıdır.
toplumsal ajitasyon artınca hemen para toplama derdine düşersin
düşürürler.
vicdan yaptırılar sana
van için toplanan paranın onda biri van'a gitmedi. o para ile duble yok yapıldığını hukumet itiraf etti
hala evi olmayan var.
99 deprem vergisini hala ödüyorsun.
paranı kaptırma bunlara.
yüklenici taşeron verecek tazminatı.hükümet sarmak zorunda yarayı.
yardım yapmak istiyorsan yardımını elden yap.fizik gücünle yap.
bankaya para kaptırma
oyuna gelme.
olayı yardım kampanyasına çevirip asıl olan emekçi sömürüsüne karşı takınman gereken tavrı ve mücadeleyi unutma!
akıllı ol işte ne diyim sana?

Devlet okulunda okuyan öğrencinin yıllık eğitim gideri 1600 tl'miş. Soruyorum sana TED, sen bu parayı aylık bir öğrenciden almıyormusun?, Türkiyenin her yerinde okulun var, binlerce kişiye eğitim verip bunun karşılığını alıyorsun. Bu parayı rahat bir şekilde karşılaması gerekirken, gösteriş olsun diye mi, ismini biraz daha önplana çıkarmak için mi böyle faaliyetlere girişiyor anlamıyorum.

Tartışma konusu değil ya hiç popüler olmamış konu Spy:)

Şuraya bir tartışma konusu açsaydın gör bak sayfalarca yorumu. Biz millet olarak yardım dendiği zaman sağa sola bakarız sadece,başkaları yapsın diye.Yardımı madenciler birbirine yaptı zaten, şurda devleti patronu kötüleyen bütün gün ağlayan ,oraya buraya küfür eden yada beddua eden insanlardan kaç kişi 5 10 tl gönderdi ki somaya ? Yada kim oradaki ailelerin halini hatrını sorabildi ? Kimse! yada 1 kişi 2 kişi çıkar belki. O zaman hiç boş konuşmayalım susalım bence.

YareN bende senin dediklerini düşünerek açtım acaba ilgi ne derece olacak diye. Beklediğimde buydu yani aslında şaşırmadım.

Bu tarz şeyler tamamen reklam içindir.Yapılan yardımların gerekli yerlere ulaştığına zerre kadar inanmıyorum.Millet olarak insanların iyi niyetlerini kullanmayı çok iyi biliyoruz.
Tamamen kurumların kendi menfaatleri için yapılan gösterişler.Bu yüzden de yardım yapmıyorum.

hardwell konserine giderek somaya yardım ettiğimi düşünüyorum.ayrıca imkanlar dahilinde telefon ile mesja attım umarım ulaşır kimsesizlerimize

Geri