Soma'da bir yangın ! Eti yanar Vatanımın Susamam !

Konu sahibi son olarak 1663 gün önce görüldü
Elleriniz , ayaklarınız Sad Bin Muaz/r.a/ın elleri gibi öpülesi eller,öpülesi çizmeler

Efendimiz Aleyhisselam Sa'd b. Muaz ile musafaha yapınca ellerinin nasır bağlamış olduğunu fark etti ve bu durumun sebebini sordu.
Sa'd b. Muaz ‘evladü iyalimi geçindirmek için kazma-kürekle çalışırım’ cevabını verdi.
Bunun üzerine Hz. Peygamber (s.a.v.) Sa'd'ın elini öptü ve “Allah’ın sevdiği eller” buyurdu.

Fotoğraf her şeyi anlatıyor.

Benim sabahtan beri tuhaf gerçekten , sanki bir deprem daha yaşamış gibiyim .

Ben bu fotoğrafla ayrı bir tuhaf oldum. Hep azarlanmış, aşağılanmış, değeri bilinmemiş, ezilmiş olmalı ki; orada kirlenecek sedyeyi düşünüyor. Bizimkilerin ise o çizmeyi öpmek yeni akıllarına geliyor...

Ben bu fotoğrafla ayrı bir tuhaf oldum. Hep azarlanmış, aşağılanmış, değeri bilinmemiş, ezilmiş olmalı ki; orada kirlenecek sedyeyi düşünüyor. Bizimkilerin ise o çizmeyi öpmek yeni akıllarına geliyor...

Evet, haklısın. Bende sabahtan beri aynı fotografa bakıyorum. Bir sedyenin kirlenmesini düşünen adam , kalbinin güzelliği sözlerinden belli.Azarlanacak diye korkuyor, ölümden dönmüş umrunda değil

Elleri ayakları öpülesi insanlar diye o yüzden yazmak istedim.

İnsanın tüyleri ürperiyor gözyaşlarını tutamıyor zaman dua vakti zaman beraber yanma ağlama vakti ...zaman birlik olma vakti Rabbim yardımcıları olsun.

Evet, haklısın. Bende sabahtan beri aynı fotografa bakıyorum. Bir sedyenin kirlenmesini düşünen adam , kalbinin güzelliği sözlerinden belli.Azarlanacak diye korkuyor, ölümden dönmüş umrunda değil

Elleri ayakları öpülesi insanlar diye o yüzden yazmak istedim.

Anladım.

Rabbim yardımcıları olsun üzülmekten ve dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden içim acıyor.

Açız , ülke olarak , toplum olarak bu insanlara açız biz. Etrafımızda samimiyetten uzak o kadar büyük bir insan yığını var ki ne yazık ki bulamıyoruz. böyle gönlü , kalbi güzel insanlara fazlası ile hasretiz.

Geri