Solcuları ahlaksız olarak gören muhafazakar kesim

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
insanları kendisi gibi tek tip standart görmek istemesi gibi sığ bir düşünceden oluşagelmiş saçmalık. bu kendisinden olmayan olguya ise tü kaka diyerek reddederek basite indirger ama nitekim bu sadece kişinin kendi kişiselinde gerçekleşir.

ancak gerçek solcu gıybet yapmaz, konsolide halde gelen aktarımı parçalar, sosyal atmosfere angaje biçimde kritik eder.

kimmiş onlar göster fever ,ağzını burnunu kırayım.

Empati eksikliği ve tecrübesizlikten kaynaklı durumdur ..

Ahlaksız dinsiz kafir... ne ararsan var mübarek!
Herkesin dini tam herkes tam müslüman,herkes sütten çıkma ak kaşık ve gelirler solcular şu solcular bu.
Bu ithamlar ne kadar rahatsız etse de Allah yukarıda :)
Belki de nice ahlaksız! solcu ahlaklıdır nice muhafazakardan :)

Konu sahibini daha aklı başında biri sanıyordum değilmiş dedirten 2 başlıktan biri.

bence ahlaksızlık bir gruba veya zümreye tabii değildir. kişilikle alakalıdır. kişiliği de siyasi görüşü değil, bugüne kadar yaşadıkları oluşturur. muhafazakar olan kişinin ahlaksız olması kendi icerisinde büyük bir çelişki oluşturduğundan bu kesimin ahlaksızlığı daha çok göze batar. amma bir duyguyu bastırırsan da orda daha çok sıkıntı olur. yani kapalı ve muhafazakar toplumlarda daha çok ahlakdışı hareket görmek de olasıdır.

vay anasını sosyoloji biliminde çığır açtım neyse yapcak bişi yok :T:

yaw iki başlık açtık millet sözlüğe formata uyarak yorum yapacağına yok adam değilmişsin, yok top kaçmış, yok içinde biriktirip patlıyomuşum bütün başlıkları bir kez daha onaylattınz bana :)

Birbirimize düşman gözüyle bakmayı ne kadarda çok seviyoruz. Üzülüyorum sadece farklı. Milletler bize g*tüyle gülüyor, içten feth etmeyi başarıyoruz diye .

muhafazakarların solcuları ahlaksız olarak gördüğünü sanan ön yargılı at gözlüklü adamla eşdeğerdir.

Egoistçe bir düşünce ve bazen saçma sapanlık.

Şaka bi yana ciddi manada merak ettim muhafazakarlara karşı olan nefretini :D Yoksa onları savunduğumdan değil :D

solcuları ahlaksız olarak görmeyen muhafazakarların alınmaması gereken bahane sözlük başlığı.

bknz: (yarası olan gocunur)

yahu ne kadar büyüttün iki başlık açıp yorumladım herkes aynı düşüncede olsa dünya çok triptoniq bi yer olurdu ama dimi

Geri