Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
60’ı 12’ye bölüp 73 bulduğum kağıdı hâlâ babam saklar, ne matematiksel zekası Anşa....
Tarsus Tv’de izleyip bilimsel dayanağı olmayan konuları buraya taşıma. Biz sözeller piremsesiyiz. :asilkiz:
Ben sözelciyim ama matematiksel derslere bayılıyorum, çalışmaktan zevk alıyorum. Eğitim felsefesi mağduruyum sanırım ben xd
Sağ elimi kullanıyorum ben kız akrepppp
bende bir solak olarak bu konuyu destekliyorum![]()
Siz de mi solaksınız...
Ne kadar çok ortak yönümüz var..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Evet beyefendi solak bir bireyim :sirine: diğer ortak yönlerimiz neydi acaba ;*