Sol Haber Portalı

Konu sahibi son olarak 3835 gün önce görüldü
Tamamen çarpıtılmış tamamen yalan haberler yapıyorlar .Forumda da bi kaç kişinin tek kaynağı burası .Başka haber sitelerine bakmıyorlar bile

12002077_1889309791294836_4244139028224247018_n.jpg

Fener bayrağını IŞİD bayrağı diye haber yapmışlar. :T:

ben de bazı üyelerin yorumlarını okumuyorum çünkü insan nereye yakınsa orayı savunma halinde oluyor
objektif olmak zorr...

Ben bir şey anlamadım.
O Fenerbahçe bayrağının olduğu yer kesin bilgi mi?
Erzincan mı?

forumdaki bu zevatları gördüğümde hemen ölü taklidi yapıyor kesinlikle bunlarla polemiğe girmiyorum.
yalanlarla yaşayıp yalanlarıyla ölüp gidecekler...forumda bu ve pkk yayın organlarının yalan ve abuk subuk haberleriyle beyinleri yıkanan kişileri gördüğünüzde sakın onlarla tartışmaya falan girmeyin, ölü taklidi yapın.

Bugune kadar tum haberleri dogru olan, hic tekzip yayinlamamis bir haber portali, gazete gosterin de ordan takip edelim bundan sonra haberleri.

Insanlar yazıyor bu haberleri. Hatasız olsalar peygamber olurlardi.

İktidara yalakalanan haber ajanslarına körü körüne inanan sol haber portalına gelince inanıyorlar hep yea diye elestiride bulunan insanların samimiyetsizliğini görmemek elde degil. Kendilerinin ne mal olduğunu ortaya süren bir haber portalına b.k atmaya çalışanların saldırısına uğramıştır hep. Dinle değil dincilikle olan kavgaları da hep inancımıza saygı duymuyorlar ya diye lanse edilmiştir.

Hiçbir medya kuruluşunun tarafsızlığına inanmıyorum sağ çok mu faklı yeni akit, yeni şafak, akşam, takvim hepsi paçavra

Dincilerin, gericilerin, hırsızların sürekli saldırdığı haber portalı.

Emekten yana, sermaye karşıtı duruşu ile taraftır. Sosyalizmin Türkiye'deki en önemli seslerinden biridir.

"Halka yalan söylemek suçtur" sloganını kendine benimsemiş, halka karşı suç işleyenleri teşhir etmesiyle Türkiye'de eşitlikten, özgürlükten yana olan çoğu kesimin takdirini kazanmış haber sitesidir. Havuzdan veya belli bir sermayeden değil, okurlarının desteğiyle ayaktadır.

Kabataş yalancılarının, sümeyye'ye suikast şeklinde yalan haber yapanların, camiye içki şişesi sokulduğu haberlerini yapanların, manşetlerle küfür edenlerin bundan rahatsız olması son derece olağan. soL haber portalı tekerinize çomak sokmaya devam edecektir.

Kelebek çokzel bence. Sol haber paçavra. Kelebek okuyun sizde..........

Ben bu sayfayı Facebook üzerinden takip ediyorum sacma sapan haberler yayınlıyorlar eskişehirde kürt iscisi dayak yedi diye bir şey yayınladılar görüntüler filistinde hırsızlık yapan biri cıktı .. cok ciddiye almıyorum

halk tv haberleriyle aynı olur genelde, zerzavatçı dükkanı gibidirler :)

Geri