Sol burun deliğim sağ burun deliğime göre daha az koku alıyor 16 yaşındayım sizce bir sorun olurmu ? Sağ burnumu kapatıp koklayınca koku az geliyor ama solu kapatıp koklayınca gayet yeterli geliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burnum tıkalı değil açık .. Deneme yaptığında farklılık farkettinmi sağ sola göre birazdaha fazla gibi mesela daha keskin bir kokuyla denersen rahat anlarsın neyle denedin ?Okuduktan sonra iki burnumu da teker teker kapatıp koku denemesi yaptım .s pişmanım.
Burnunuz tıkanmıştır :/
Burnum tıkalı değil açık .. Deneme yaptığında farklılık farkettinmi sağ sola göre birazdaha fazla gibi mesela daha keskin bir kokuyla denersen rahat anlarsın neyle denedin ?
Umarım değildirparfümle denedim , dediğin gibi solda çok daha az hissettim kokuyu , ama bunun bir sorun olduğunu sanmıyorum =)
psikiyatriste gittim 1.5 ay sonra tekrar gelmemi söyledi doldurulacak birsürü kağıt veripSen ruh hastasisin evladım. İnan bana bu olabilecek diğer her ihtimalden daha kötü. Pazartesi hemen psikiyatrist bul kendine.