Sol burundan az koku alma

• Kullanıcı typhonet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3161 gün önce görüldü
Sol burun deliğim sağ burun deliğime göre daha az koku alıyor 16 yaşındayım sizce bir sorun olurmu ? Sağ burnumu kapatıp koklayınca koku az geliyor ama solu kapatıp koklayınca gayet yeterli geliyor

Okuduktan sonra iki burnumu da teker teker kapatıp koku denemesi yaptım .s pişmanım.

Burnunuz tıkanmıştır :/

Okuduktan sonra iki burnumu da teker teker kapatıp koku denemesi yaptım .s pişmanım.

Burnunuz tıkanmıştır :/
Burnum tıkalı değil açık .. Deneme yaptığında farklılık farkettinmi sağ sola göre birazdaha fazla gibi mesela daha keskin bir kokuyla denersen rahat anlarsın neyle denedin ?

Burnum tıkalı değil açık .. Deneme yaptığında farklılık farkettinmi sağ sola göre birazdaha fazla gibi mesela daha keskin bir kokuyla denersen rahat anlarsın neyle denedin ?

parfümle denedim , dediğin gibi solda çok daha az hissettim kokuyu , ama bunun bir sorun olduğunu sanmıyorum =)

Sen ruh hastasisin evladım. İnan bana bu olabilecek diğer her ihtimalden daha kötü. Pazartesi hemen psikiyatrist bul kendine.

h.geldin çocuk!
benimde burnumu kırmışlardı o gün bu gün pis kokuları almam
kendine dikkat et çocuk!

Bu arkadasları gordükce okudukca bizim Dünyevi dertlerimiz cok kücük seyler oldugunu anlıyorum.

Geri