sokrates

Konu sahibi son olarak 2236 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mumişin dediği gibi el kadardı bunlar, tanıdığımda. böyle deyince de çok yaşlı gibi hissettim kendimi ama gerçekte öyle değil valla, bunlar çok küçüktü sadece. asdfghj bir tane birkan hocası vardı bunun mesela. anacım adam o gün derste ne yaptıysa, ne ettiyse okuldan gelir gelmez hepsini en ince ayrıntısına kadar bize anlatırdı. bizde kuzu kuzu dinlerdik işte. asdfghjk ama artık ondan birkan hocasının yerini doldurabilecek bir erkek bulup, bize heyecanlı heyecanlı anlatacağı günleri beklediğimizi bilmesi gerek. :p

onun dışında öğretmen olmak için çalışıp çabalayan biri. o kadar ki telefonda bana anlamadığı konuyu anlattıracak kadar kararlı. gerçi bir öğretmene göre fazla fırlama ama nasıl olacak bakalım. sabırsızlıkla bekliyoruz. :p

kedi'nin de bahsettiği gibi çocuk denilecek yaşta tanıştık. kızım sen liselisin sözcükleri küçük büyük harflerle yaz, k yerine q kullan ne bileyim şey yerine shey falan yaz... ama yok illa imla kurallarına dikkat edilecek. o zamanlar kızlar ya slk niye geç cvp yazıosun diye trip atarken o, her şey ayrı yazılır, bir kere o traş değil tıraş doğru yazmayı öğren öyle konuşalım diye trip atardı. yaprak dökümünde ali rıza bey, ferhundeyi nasıl sevmiyorsa ben de bunu öyle sevmezdim ama çok yanılmışım. insanların açıklarını aramayan çok mütevazi bir kalbe sahipti. ama... açığa denk gelince de zorlu kirleri bile dize getiren sinir bozucu bir espri anlayışına sahipti. zor oldu ama onu da böyle sevdik ta ki hayattan zevk aldığımız güzel bir günde bizimle o çocukluk fotosunu -eklemek için izin aldım dsafkagka- paylaşana dek...

12583856_1044394555654646_1452312224_n.jpg

Fotoğrafı görünce içim gıdıklandı nedendir bilinmez. Serkanla buluştuğunu söylediği postuyla daha yakından takip etmeme sebep oldu kendilerini. İlk önce gidip Serkana bir güzel trip attım sonra kim olduguna dair birkaç ipucuna sahip oldum. :d Şahsına münhasır, o da kedi gibi gülmesini, eğlenmesini seven, mizah yeteneği oldukça gelişmiş ama bir yandan sert, haşin ve gaddar. Diline düşmeye görün. İkisinide fevoyla yapacağımız çay seansına bekliyorum.

Kadın mıdır kız midir bilemem ama ben onu erkek sanmıştım jgjgjvjvj:D:D
erkek olsam yürürdüm o halde diyeyim:D

Ben de sizi erkek sanmıştım :/
Hatta dünkü haber konusunda size 'efendi' diye seslenmiştim , çok utandım .
Farklı düşünsekde ,O konudaki tavrınız ne kadar da tatlı idi .
Bayan olduğunuzu öğrenince rahatlıkla yazabildim :p
Nedensiz sevdim ben sizi (:

Birden fazla eşiniz olmasını ister misiniz? Gibisinden bir başlıkta rastladım kendisine. Verdiği cevap gayet erkeksiydi. Konuşma tarzı o an bana çok sevdiğim birini de hatırlatmıştı hatta. ama şimdi öğrendim ki hem o değilmiş hem de bayanmış kendisi. Olsun oradaki yorumu aklıma geldikçe gülmeye devam edeceğim :D

çok güzel çok akıllı,çok kültürlü,her şeyin en çok'u.

Kendisini israr ile bayan zannetmem ve sansibl konusunda aaa erkekmis dedigim uye neyse cinsiyetinide ben tastiklemis olmim aksam aksam :dd

Tanimiyorum tanisirmiyiz sanmiyorum :dd ama goz dolduran zeki biri fevogillerden:dd

herkeze karşı sami hazinses gibi naif yaklaştını görsemde , bazı bazooka yorumlarına denk geldiğim üye , bayan avatarı kullananlar maduru olaraktan bayan sanılmasımı muhtemel ?

Kedi cakmasi ile ayni anda uye oldular ve ben onu bayan zannediyordum.

Bazen yorumlarina denk geliyorum guzel yaziyor.

aklıbaşında, komik ve zeki. onun olmadığı bir forum bana tat vermez.

Bir iki yıla kalmaz çocuklarımızın başına gelecek tam teçhizatlı öğretmenime; '' boğazına kadar dolu olmana rağmen sen yine de çaydanlık gibi ıslık çalmaya devam et'' temennilerimle saygı-sevgilerimi sunuyorum.

@sokrates ten ne istediniz yahu? şu forumda minnoş minnoş takılan, en cici insanı süresiz banlayıp, allah'ın her günü sınırsız hakaret ve argo içeren mesajlarına maruz kaldığımız insanları 2 günlük banlamak nedir? neymiş, multi üyelikmişmiş. diğerleri multi değil de daha mı düzgün gerçekten? kafa bulmayın lütfen. :d

Ana bacı sövseydin kardeşim 60 gün banlanırdın, yahut birinin karakterine direkt hakaret etseydin 30 gün banlanırdın. Şimdi süresiz banlandın bak oldu mu hiç?

Aegishjalmur, Alavarez, Malumatfuruş şimdi de sen. Hazımsızlık problemi olduğu bariz yönetimin. Hiçbir zeka cezasız kalmaz.

Neyse kap bi multi, resetle modemi gel. Sokrates olduğunu kimseye söylemeyiz merak etme :3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri