ŞÖKK ‘lilere selam olsun

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şube öğretmenler kurulu kararı öğrencisinin sınıfta kalmasına razı olmayan koca yürekli öğretmenlerin kararı orta üç ,lise bir den bu torpille geçtim sadece bir defterim vardı bütün derslere onunla girerdim defterin ortasından sonrası şiirlerim yer alır en iyi dersim din dersiydi yoğun isteklerden dolayı okulu bırakıp Avrupa’ya kaçtım malum bir kaç yıl daha okusam anaokullular bana yetişirdi haksızlık olmasın..

otunu senin çıkarttığın belli msnyk sikörtılı seni.
mal gibi gelip buraya konu sıçmaktan başka yediğin bi halt yok.
bir de gelip aforizmalar kasmaz mı, sistem eleştiri yapmaz mı.
vay antony quenn yaaa.

sikortıla laf yok sikortıl baba pokemondur kafa vuruşuyla adamın pekmezini akıtır

Hızlandırılmış ozet mi bu :/

Ne o kadar eziklemissin gardasim :) perfoctosun diye aa..:)

Konu otlu boklu konular olsaydı emin olun ilk muroş ve grifikirden başlardım D:

Küfürleşip çirkinleşir misiniz lütfen pitre gibi mıymıy kavga ediyorsunuz :esne: b u k a d a r i n c e o l m a y ı n

Mastor bu iki kar tavuğu her zaman gelir konuyu çirkefleştirirler o kadar saçma sapan konu varken gelip bana yazarlar dertleri nedir çözemedim

Yetki verirseniz kendim dahil herkesi banlayarak tüm dertleri ortadan kaldırabilirim, nasıl? Zeyus olacak adamdım ama ben Deyyus oldum. Faf yu sistem. :hıı:​

"o kadar saçma sapan konu varken gelip bana yazarlar"

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

senin konulardan daha saçma bi konu varsa oda çöp kutusundadır :D

Bir deyim vardır her b”ka maydonoz olma diye b”ku gitti maydonozu kaldı

ya ben bu konudaki her post a çok güldüm :sırıt:
en güzel kavgalarrr, sükörtılla başlarrr, sükörtılll
bençe pembe panter de iyiydi, ben beyendim. Şahsen bana kimse pembe panter dememişti, karamurat'ın yerinde olsaydım bir miktar mutlu olurdum

şuraya şarkı bırakıcam, sonra yatıcam zaten iyi geceler çocuklar

[YOUTUBE]9OPc7MRm4Y8[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri