Sokakta tartıştığı iki kadını vurup intihar etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Görüntüleri görünce kanım dondu. Başına nerden ne geleceğini bilemiyo insan.
Tartıştın diye çekip vurmak nedir ya, ruh hastası.

Bizde @ZeyNa yi psikopat biliyorduk neler varmış :(

Olayın öncesi nedir? Tanımadığı kadınları niye vurup intihar eder ki bir insan?

Sokakta ya da başka yerde hiç fark etmez, kimse ile kavga edilmez çünkü ne olacağını kestiremezsiniz.

Yabarkadas altını üstünü öncesini sonrasını ne yapacaksınız. Yaşam bir kesit. Ve bu görüntülerdeki kesit boktan bir toplum olduğumuzu gösteriyor.

Nesi komik? Ruh hastası misin?
İyi misin, komik olmasını bu isaretten mi anladın,d
Gülmedim, gülerken kullandığım emoji bu ;DD
İrcciyz yazarken el alışkanlığı d si o su bu su.
Ruh hastası demeden önce insan güzelce sorar güldün mu vs diye.

İyi misin, komik olmasını bu isaretten mi anladın.d
Gülmedim, gülerken kullandığım emoji bu ;DD
İrcciyz yazarken el alışkanlığı d si o su bu su.
Ruh hastası demeden önce insan güzelce sorar güldün mu vs diye.

".d" şunu yazarken elin mi sürçtü yani.
Bunu mu anlamam gerekiyor.

Chat yaptın mı hiç ?

Hayir.
Burasi da zaten bi forum (valla) .d xd :d bunlar da gülme anlamına geliyor.Gayet sarih,net.
Bunu bilmiyorsan bilip de böyle bi konu da amaan diyip editlemiyosan ruh bozukluğu ihtimalini sormam kabaliktan ziyade yerinde bi soru sanki.
Grip olmak kadar olağan bi sey sonuçta.

Suçu önlemek için suça sebep olan koşulları iyi incelemek gerekiyor yoksa yenileri gelmeye devam eder. Öncelikle neden herkeste silah var?

Forumda çok defa yazdım ve bireysel silahlanma konusunda acil tedbirler alınması gerekiyor çünkü savunma amaçlı diye herkes kolayca silah bulmaya başladı ve en küçük tartışmada da çekinmeden kullanabiliyorlar.

Silahınız varsa şayet onu kullanmak için bahane bulmanız da hiç zor olmayacaktır.

Tanımadığınız insanlarla hiçbir şekilde kavga etmenin manası yok çünkü karşı taraf öfkesini kontrol edemeyip saldırgan bir tutum sergileyebilir. Silahı olmasa da başka bir şeyle saldıran da çıkabiliyor.

Nedense son yıllarda "asarım keserim" havasında insan sayısı çok arttı ve kimse medeni şekilde konuşamaz oldu. Bu kavgacı, şiddet eğilimli bakış açısını normalleştiren her türlü söylem ve eylemden uzak durmak gerekiyor.

Geri