Sokakta rast gele bi kadını ben ısırsam, kadın beni tokat manyağı yapar, bağırır çağırır linç ettirir.

Konu sahibi son olarak 808 gün önce görüldü
Sokakta rast gele bi kadını ben ısırsam, kadın beni tokat manyağı yapar, bağırır çağırır linç ettirir.
Ama bi köpek ısırınca, onun suçu yok, ben onun bölgesine girdim diyor.
Eee? Belki benim de bölgeme girmiştin? Belki ben de savunma içgüdüsü ile ısırdım? O nolacak? Bahrikütük

Çoğunuz z kuşağısınız ne anlarsınız siz pomak abicim köpeklerin sokakta bir bölgesi olmadığın dan ve sokakta olmaması gerektiklerinden bahsediyor ha adam haklı mı ? Hee haklı

Bu düşüncenin sahibi Bahri Kütük'müş. Kimdir necidir bilmiyorum ama düşüncelerini yazıya dökmemesi hepimiz hayrına olacaktır. Pomak Bey, siz de okumayın, birini ısırmayı falan mantıklı bulabilirsiniz.

Bazı manyak hayvan severler köpek ısirinca suçlu köpek değil .ısirdigi insan diyorlar . bu deli mantığı karşı tarafa çeviriyoruz .yolda bır ınsan sizi ısiriyorsa suçlu sizsiniz

Bazı manyak hayvan severler köpek ısirinca suçlu köpek değil .ısirdigi insan diyorlar . bu deli mantığı karşı tarafa çeviriyoruz .yolda bır ınsan sizi ısiriyorsa suçlu sizsiniz
Hocam kimse ısırılan insan suçludur demez, kimse mağdur olsun istemeyiz.

O hayvanı o hale getiren, yemeğini vermeyen, işkence eden, poşetlere sokan, sıcak bir yuva veremeyen-ki bunu yapacak zekamiz ve potansiyelimiz var- insanlardır; diyoruz.

Bundan sonra sokakta çiftleşen köpeklere hayasız hareket nedeni ile ceza kesicem. Ödemezse kulubesini haczedecem. Bu arada teriyerler neden mecburi hizmet yapmıyor? Ben eşek miyim.

Cikartip, bas ucuma asacagim.

Geri