sokakta anketör görünce yolunu değiştirip

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
eve gelince onedio'nun ne kadar gerizekalısınız anketlerini çözen insan (başlığın devamı)

büyük ihtimal sonucu aşırı gerizekalısınız çıkan insandır. :cici:

yol değiştirecek kadar olmadım ama surat ifademden fuck off dediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum o değilde taksimde hoş hatunları kullanarak green peace e üye yapmaya çalışanlar vardı tüff insanlığa

Kıza erkek, erkeğe kız gidiyor. Çok skko bir durum.

Eli yüzü biraz duzgunse gelip sizi etkilemeye çalışır. İltifat bile eder sjxjsks Yau ben yer miyim bi gozume baksana sen benim. :ash: İtinayla reddediyorum o tipleri.
Gecen bir hatun kesti onumu duramam yanimda yuruyeceksen yapabiliriz anketi dedim, yürümedi.
Anketorluk zor is, anketorluk değil ama anket yaptim unideyken.

Kiz ekmek parasi bee diyip atlarim; yufka yureklilik :aeg:

Yol degistirmedim. Isim var dedim. Musaitsem de yardimci oldum.

Pek denk gelmem anketörlere. Daha çok satış yapmaya çalışanlar oluyor yok sağ ol diyip yoluma devam ederim.

Telefondan anket yapanlara antipatim var diğerlerine vaktim varsa yardımcı olurum bilgim dahilinde.

bu konuyu açtığına göre ya anketör oldun oggy yada onedioda anket çözüyorsun :D

tinerci sigara istedi
aldı sigarayı
abi rahatsız ettim kusura bakma
dedi gitti

bu benim. hangi ünlüsünüz anketini çözerek egomu şişiriyorum ama bi keresinde izzet altınmeşe çıktı.
"ay dont spik törkiş tatlım" diyerek uzaklaştığım için Allah beni cezalandırdı

teşekkür edip yola devam etmek zor olmasa gerek.

Ya ben üzülüyorum onlara. Sıcakta saatlerce ayakta bekliyorlar. :/

Sonra sizin o kaçtığınız anketörler 2 kuruş alabilmek için o elindeki anketleri kafalarına göre doldurup kontrollerde patlayınca hem kendi hem de firmalar zarar görüyor. Olmaz olsun böyle vicdansızlık!
not: Senelerce bu işin içindeydim, daha sonra masanın başında oturup kontrol edenlerden oldum, gerçekten çok stresli ve sabır isteyen bir iş. Belli eğitimler ve görgü kuralları öğretilip öyle sokağa salınmalı anketörler, kendi bünyemizde çalışan birçok anketörü ben de sokakta görsem kaçabilirim. Birebir insanlarla muhatap olduğunuz bir işte kendinize de özen göstermek zorundasınız. İçtiği sigaradan son fırt alıp dumanı görüşülen kişinin üstüne üfleyen dangalaklar bile tanıdım, üzücü.

Geri