sokak ortasında öpüşen çift

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
1343476602.jpg

anladım bu forumda adam öldürmeyle aynı sucu işlemiş sayiyor arkadaslar
ldskfsfsfasd

Liseli ergenlere her kose basında rastlamak mumkun artik migdem bulandi sizden yahu.

umrum olmayan bi durum isteyen istediğini yapsın banane ucu bana dokunmuyo sonuçta

kıyıda, köşede öpüsenden hiç bir farkı yok bence

Dün gördüm bi çift, ama onlar bi üst aşamaya geçmişti yani xdxd

insan sevgilisini opmeyecek de kimi opucek dedigim durum ayriyeten kadin sokakta sevilmeli dovulmemeli absurt bi durum yok.

Öpüşmek hakkımız ya kim karışır :D.

Abartılmadığı sürece gayet normal.
Ufak bir öpücüğe lafımız yok ama çiftimiz ileri aşamalara geçtikçe 'Özeliniz be kardeşim herkesin gözü önünde olur mu!' diyeceğim bir durum.

ufak tefek durumlarda hiç yadırgamam yaşadık anlarız diyeceğim durum;)

Paris'te olursa romantik, Fatih'te olursa terbiyesizlik olarak yorumlayacağımız durum :D

Küçük bir öpücük için rahatsız olmam ama tutup da sevişir gibi öpüşenlere sinir oluyorum.

Opusmeyi abartip yiyisme moduna gecmesinler lutfen.

avrupada çok normal olan durum
burda kan alırlar, yok namusmuş yok terbiyeymiş vıdıvıdı

Abartmasinlar canim olan var olmayan var bi de bizim kültürümüz diye bisey var ayip yanii

Malesef cevresindeki insanlarida baz alarak etki/tepki sendromuna kapilan gayet basit bir öpücügü dizginleyen ve cesaretini gösteremeyen insanlar var. Bu tabuyu yikin artik. İcinden geldigi heran konum yada mekan gözetmeksizin sevgini manidar ve duygusal bir öpücükle taclandirmak kadar dogal birsey olmasa gerek.

Sokak ortasında gerdeğe de girerler yakındır

Geri