Sokak Köpeklerini/Kedilerini Zehirlemek

Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Bir "insanin" yapabilecegi en insafsiz seylerden biridir.
Yardim etmek yerine - tek tük insanlari birakin - belediyelerin bile bu hayvanlari gözlerini kirpmadan zehirlemeleri akil alacak is degil.
insanlarin artik ne kadar da insanlikla alakasiz olduklarinin göstergesidir ayrica bu hareket.

Günümüzde oldukça sıkça, gündeme gelen konulardan biri. Vicdan merhamet sahibi olan(lar) herhangibi bir canlıya zarar vermez(ler). Lakin ülkemizde o kadar yobaz merhametten uzak, kalbinde zerre iman vicdan olmayan insanlarla dolmus'ki bir köpeği kediyi zehirleyip, veyahut işkence ederek bide çok iyi bir marifetmis gibi, sosyal medya da paylaşıyorlar. Gittikçe antipatik bir toplum olduk.

Zehirlemek deyip gecildiginde cok insana dokunmuyor ama onlari zehirledikten sonra nasil can verdiklerini izleyin.

Bunu yapanlar cezalandirilmalilar.

Senin için öyleyse, O zaman seni arabanın arkasına bağlayıp İstanbul'un tüm caddelerinde surundure surundure gezdirelim, üzerine benzin döküp yakayim. Ondan sonra keyif olarak da karşında sigaramı yakayim. Ulan bu nasıl bir rahatlık eziyet etmenin öldürmenin neyi keyif işidir .

Senin için öyleyse, O zaman seni arabanın arkasına bağlayıp İstanbul'un tüm caddelerinde surundure surundure gezdirelim, üzerine benzin döküp yakayim. Ondan sonra keyif olarak da karşında sigaramı yakayim. Ulan bu nasıl bir rahatlık eziyet etmenin öldürmenin neyi keyif işidir .

Beyim, mesele beni arabanın ardına bağlayıp sokaklarda süründürmek, üzerime benzin döküp yakmak, parmak uçlarıma toplu iğne batırmak değil.
Yahut Filistin askısında sallandırmak;

Okuma yazmayı öğrenip, yazılanı okuyup anlayamama gibi şahane bir özelliği var milletimin.
Canilik, zalimlik vb. söylevler ile bu eylemi gösteren kişileri kendinizce değerlendiriyorsunuz.
Şahıslar canilik yada zalimlik olsun diye yapmıyor, tamamen keyif almak üzere bu eylemleri gerçekleştiriyor.

Bu eylemlerin tarafı değilim, eylemcilerin yaklaşımını anlatmak istedim keza çabam beyhude kaldı gibi geliyor.

Dipçe: İlgili metni anlayamadı iseniz, mütercim desteği alınız.

Geri