Sokak köpeğine yağmurluk yapan kağıt toplayıcı

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Anne ve baba Köpek 15,5 yıl yaşadı. Baba Köpek Prostat kanserinden, Anne Köpek çok öksürüyordu sonra kan geldi. ikisini de Veteriner uyuttu. Yavrulardan biri sokakta gezdirirken birşey mi yaladı. Bütün Boğazı iltihap yaptı. Hicbirşey yiyemedi. 9 yaşında öldü. Bir yavru da Böbrek iltihabından öldü 7 yaşındaydı. En son bir yavru da Gripten öldü.14 yaşındaydı. Bunlar Pug cinsi Köpek 15 yıl yaşarmış. Evimizin çocukları gibiydiler. Bu cinsler insana çok yakın oluyorlar ailece çok ağladık.
Evcil hayvan beslemenin dezavantaji insanlar kadar uzun yasayamamasi maalesef bende 3 tane kopegimi oyle kaybetmistim cocukken tabi bahcede beslioduk ama alisinca uzuluo insan.

Ben de şunu anlamıyorum. Hayvana yaparsın anne babana yapmazsın klişesi. Sizene ya size mi soracak ne yapacağını. Siz mük insan olmaya devam edin..

• Beğenmedim
Tepkiler: Min
olabilir ya kimisi insan sevmez

O kadar da duygulandırıcı değil bence. İpini koparan köpek benim buraya geliyor. Şu anda 6-7 köpek oldu. Hepsine 2-3 haftadır yemek veriyorum, belki 1 ay daha vereceğim(havalar ısınınca kendileri gidiyor) ama kimse beni haberleştirmiyor. Köpeği naylonla sarmanın gideri var tabi. Daha fazla beğeni toplatıyor. :d

şu hayvanlar kadar olamayan insanlar tanıyorum

O kadar da duygulandırıcı değil bence. İpini koparan köpek benim buraya geliyor. Şu anda 6-7 köpek oldu. Hepsine 2-3 haftadır yemek veriyorum, belki 1 ay daha vereceğim(havalar ısınınca kendileri gidiyor) ama kimse beni haberleştirmiyor. Köpeği naylonla sarmanın gideri var tabi. Daha fazla beğeni toplatıyor. :d
Paylaşım bekliyoruz ilk fırsatta desem de vicdanlı insanların şova ihtiyacı olmadığını çok iyi biliyorum.
Videodaki çocuğu da birileri çekmiş.

Geri