Sokak kedileri için anlamlı çalışma

• Kullanıcı Emare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Antalya da, bir belediye tarafından, sokak kedileri için anlamlı bir çalışma yapıldı.

sokak_kedileri_icin_anlamli_calisma_1484418053_5203.jpg

Antalya da, sokak kedileri için iki katlı tarihi Kaleiçi konağının minyatürü olarak yapılan 18 kedi evi, parklara yerleştirildi.

b7rdC_1484418013_2133.jpg

W9Rno_1484418005_4664.jpg

VbQjR_1484418034_1744.jpg

Konuya turp sıkayım mı?

Kedilere verdiğimiz özen kadar sokakta kalan insanlara;
MECBUREN savaştan kaçıp buraya sığınmış insanlara versek..
Kedilere de önem verelim ama, insanlarıda gözden çıkarmayalım isterdim.
ACIMA duygusunu kimse sevmez ama buna ihtiyacımız var.

Kimse kimseyi bicaklamadi mi? Inanilmaz.

Edit: sokakta kalan insanlarin eli ayagi ve akli ve mantigi var. kimsenin bakimina muhtac olmamalilar.

Almi
Bilemezsin.. Editlerken etiketle göreyim :) o kadar hızlı değilim

Almi
Bilemezsin.. Editlerken etiketle göreyim :) o kadar hızlı değilim

Bu konuya girersek kendi ulkemizde sokakta kalan insanlari da isin icine katmaliyiz. Gerektigini dusunursem etiketlerim, cekinmem.
Insanlarla hayvanlari yardima muhtac olmalari adi altinda ayni kefeye koyamayiz. Bu cok cok anlamsiz ve 'acimasizca' olur.
Ellerim donuyor, eve girince daha ayrintili tartisabikiriz bu konuyu.

Bu konuya girersek kendi ulkemizde sokakta kalan insanlari da isin icine katmaliyiz. Gerektigini dusunursem etiketlerim, cekinmem.
Insanlarla hayvanlari yardima muhtac olmalari adi altinda ayni kefeye koyamayiz. Bu cok cok anlamsiz ve 'acimasizca' olur.
Ellerim donuyor, eve girince daha ayrintili tartisabikiriz bu konuyu.

Yazdığım birşeye yorum yapıyorsan cevap hakkı doğar, etiketlemen gerekir. Sokakta kalan herkesi işin içine katmalıyız, zira başında da dedim konuya turp sıkayım mı diye?
Tartışılcak birşey yok hemfikiriz :) :cici:

Yazdığım birşeye yorum yapıyorsan cevap hakkı doğar, etiketlemen gerekir. Sokakta kalan herkesi işin içine katmalıyız, zira başında da dedim konuya turp sıkayım mı diye?
Tartışılcak birşey yok hemfikiriz :) :cici:
Etiketlersem mesajimin silinip silinmeyeceginden emin olamadim acikcasi, konunun hangi forumda acildigina bakmadim. Haklisiniz, cevap hakki doguyor.
Ayni fikirde oldugumuza sevindim. Fazla denk gelmesem de yorumlarinizi begendigimi hatirliyorum. :)

Etiketlersem mesajimin silinip silinmeyeceginden emin olamadim acikcasi, konunun hangi forumda acildigina bakmadim. Haklisiniz, cevap hakki doguyor.
Ayni fikirde oldugumuza sevindim. Fazla denk gelmesem de yorumlarinizi begendigimi hatirliyorum. :)

Bende öyle.. Hatırlıyorum sıkıntı yok o yüzden.
Ellerinizi üşütmeyin :) Görüşürüz

Bayildimmm, keske her yerde olsa bu barinaklardan.

Edit; belediyeler boyle herseyin uzerine neden reklam yazisi yazma geregi duyuyor ? bizim burdaki belediyelerde yok boyle bir sey.

Düşük maliyetli, yüksek kıymetli güzel bir çalışma.
Umarım herkese örnek olur, düşünenlerin ve projeye hayat verenlerin yüreğine sağlık.

Geri