Sokak hayvanlarına selam veren tip

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Sadece selam vermem. Hal hatır da sorarım. El uzatır pati sıkarım. Aklı başında her human kediye köpeğe iyi akşamlar, kolay gelsin, hayırlı sabahlar vs. diyerek yanından geçmelidir.​
Kıştan kalan 1 enstantane:​
d572e9ad145.gif

Ay bu ben dun aksam kapida otururken yavru kedi gordum biraz sevdim geldi kucagimda uyudu :)) eve getirdim bizimkiler kokutur evi diye disari biraktilar yine, cok uzuldum nasilda guzeldi bembeyaz pamuk gibi

Geçip giderken çok yaparım bunu naber len derim onlarda suratıma bakar çok şapşirikler :)))

her aksam işten dönüşte sokak kopeklerine kizarmis tavuk alirim canlarim benim

harika bir his değil mi?
birkaç ay önce marketten dönerken ellerim dolu, aşırı yorgunken bi köpek yanaştı o kadar belli ki sevdirmek istediği ama bir an önce eve varmak istiyordum, o da peşimden geliyor bi an bunalınca ''aa yeter ama'' dedim, başını eğip durdu orada sonra dönüp baktım hala bekliyor, içimden al işte vicdanıma oynuyor derken gittim özür diledim köpekten :(
hemen de gözleri parlıyor ya, öyle insanlar gibi özrü duyunca biraz daha süründüreyim peşinde değiller, çok üzülüyorum onlara yetemediğimiz için.
bir de böyle evin kapısına kadar eşlik edip, içeri girene kadar bekleyenler var... <3

Hepsi miniktir benim icin. Gunaydin minik, napiyosun minik, ya sen ne tatlisin minik, ac misin ya sen minik. mesela bi gofret var masallah uc kopege bedel ama adi ne minik.. umarim sensin lan minik demiyorlardir bana..

ben konusup konusup konusma bitince etrafıma bi bakınıyorum ve genelde beni saskın gözlerle izleyen mutlaka bir insan oluyor..rahat rahat sohbet de edemicez arkadas.....

Selam vermiyorum ama konusuyorum ben. sklsk
Hele yemekhanede bir bordo bereli var. Bir anda yanınızdaki sandalyeye atlıyor. skljsk

Hâl hatır sorduklarım olabiliyor.:)

Konuşurum, beslerim, resmini ondan izin alarak çekerim hatta.:)
Anlar.

Geri