Sokak Hayvanlari icin bir kap SU

Konu sahibi son olarak 3028 gün önce görüldü
Yaz mevsimi geldi bu mevsimde daha cok su icmeye ihtiyac duyuluyor bu yuzden kucuk dostlarimiz icin uygun bir yerlere bir kap su koymatu UNUTMAYALIM

tumblr_lj3ejxQtqz1qgr6g6o1_500.jpg

kapinizin-onune-bir-kap-su-koyun-13406.jpg

Evet mesela pencerenize de bi çay tabağına yada plastik şişenin dibini kesip bi su koyabilirsiniz kuşlar için.

Dışarıda bir tane var bizim mahallenin kedisi, köpeklere falan kafa tutar onun için su felan koyardım ancak ne olduysa birdaha izine rastlayamadım güzel bir düşüncede bunu kaç kişi uyguluyor acaba orası meçhul :)

Konuyu açan arkadaşım teşekkürler :)

Evet mesela pencerenize de bi çay tabağına yada plastik şişenin dibini kesip bi su koyabilirsiniz kuşlar için.

cok dogru cola plastik siseleride var onu keserekde koya bilirler kuslar kediler kopekler icerler

Dışarıda bir tane var bizim mahallenin kedisi, köpeklere falan kafa tutar onun için su felan koyardım ancak ne olduysa birdaha izine rastlayamadım güzel bir düşüncede bunu kaç kişi uyguluyor acaba orası meçhul :)

Konuyu açan arkadaşım teşekkürler :)

ama bence sen yinede koy belki baska kediler kopekler susar gelip icerler :cici:

Koyuyorum evet hayvanları çok severim, 1 tane Sibirya kurdum vardıda beslemiyordum tabi, Amcam felan görevlere çıktığında getirmişti buraya garibim zaten soğuk bölgede yaşayan hayvan dil dışarda geziyordu. geri gitti tabi şuan 2 tane kuş besliyorum (yavrularıyla 5 oluyor) elimde imkan olsa kedi köpekle donatırım evi ancak annem kediden korkuyor köpeğe bir şey demiyor hal böyle olunca siteler gereği evde köpek beslemek yasak ne yazık ki :)

Bir tane yukarıda soytarımız var tam soytarı ama :D

Dogo Arjantino'da yavru bişey :)

benimde 2 tane kedim var biri anne suan 4 yavrusu olmasi lazim bahcemizde buyutuyoruz
bazen ailelerimiz evde hayvan beslemeye karsi ola biliyorlar bazi sebeblerden dolayi ama biz yinede onlara sahip cikmayi bilmeliyiz bir kap su bir kap yemek vermekle bir sey kayp etmeyiz :)

benimde 2 tane kedim var biri anne suan 4 yavrusu olmasi lazim bahcemizde buyutuyoruz
bazen ailelerimiz evde hayvan beslemeye karsi ola biliyorlar bazi sebeblerden dolayi ama biz yinede onlara sahip cikmayi bilmeliyiz bir kap su bir kap yemek vermekle bir sey kayp etmeyiz :)

Aynen katılıyorum, bizde öyle beslemek yasak burada bahçeli evim olsa hiç durmam :)

Ama Abla birde şöyle bir durum var sokakta yatan yoksul insanlara su vermeyen vizdansızlardan hayvanlara su vermesini beklemek devede kulak oluyor.

ben icinde marhameti olan vicdanli insanlardan bahs ediyorum ve onlara duyuruyorum sesimi
digerlerine hic bir laf demeye bile gerek duymuyorum
deymez cunku niye nefesimi tuketim bosuna vaktimi aliyim
etme bulma dunyasinda yasiyoruz ilahi adalete cok inaniyorum

Geri