Sokak Dansı 4 : Devrim Filminde Kullanılan Müzikler

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Step-up-4-revolution-wallpaper.jpg

Break Dans'la uğraşan biri olarak hastası olduğum Film Serisinin yine hastası olduğum müzikleri keyifle dinlersiniz umarım (:

Özellikle 11 ve 13 cü şarkıları tavsiye ederim..

1.Travis Barker – Let’s Go:

2.Far East Movement – Live My Life ft. Justin Bieber:

3.Timbaland - Hands In The Air ft. Ne-Yo :

4.M.I.A Bad Girls :

5.Get Loose – Sohanny And Vein:

6.Feel Alive – Fergie :

7.Lil Jon ft. Diplo - U don't like me (Datsik Remix) :

8.This Is The Life – My Name Is Kay :

9.Bring It Back – Travis Porter :

10.Yung Joc - Hear Me Coming :

11.Stellamara (Prituri Se Planinata) :

12.Dance Without You (Ricky Luna Remix) :

13.Edit - Ants :

14.Nalepa (Monday) :

15.To Build A Home – Cinematic Orchestra :

[YOUTUBE]KIxNN8ptE90[/YOUTUBE]

bu bölümü aklıma geldi :D

sokak dansı her babayiğidin harcı değil kendimden biliyorum bileğimi çatlatınca o işleri bıraktım beceremediğm şeylerde var dedim :D bu filmleri seyredersem yeniden heveslenirim

sokak dansı her babayiğidin harcı değil kendimden biliyorum bileğimi çatlatınca o işleri bıraktım beceremediğm şeylerde var dedim :D bu filmleri seyredersem yeniden heveslenirim

seri olarak izlemediysen serinin hepsini izle hepsi ayrı güzeldi :F

arkadaş videoları koydun tamamda çok kasıyor be :D hepsini tektek atsaydın keşke :D

acısıyla farkettim çok zor 2 ay salonda çalıştım ama nafile boy uzunluğundan beceremdim sanırım hala hevesim var şuan taıcıyle uğraşıyorum altyapı hazırlıkları anlarsınya :)

izlemedim bu hafta sonunu bu seriye ayırmalıyım demek ki :)

kesinlikle :)

acısıyla farkettim çok zor 2 ay salonda çalıştım ama nafile boy uzunluğundan beceremdim sanırım hala hevesim var şuan taıcıyle uğraşıyorum altyapı hazırlıkları anlarsınya :)

Breakdance - Jumpstyle tekniği ile başla o zaman sana en uygun teknik o boyun uzun olduğu için

Geri