Sokağın Ortasında Çocuğunu Hırpalayan Anne

Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Gördügümde aynı seyi benimde onlara yapasım geliyor.Cocukların psikolojisi bu ve bunlar gibi cahil insanlar yüzünden bozuluyor.

Annem küçükken bize evden dışarıya çıkmadan önce her gördüğünüzü istemeyin diye telkin ederdi.
- tamam anne dedikten sonra ilk almak istediğimiz şeyi görür görmez isterdik :) hiç dayak atmadı bize güzel anneciğim.

Küçükken külot çoraplarını çekiştiren anneler gibi.:(

Gecenlerde öz abisi ve yengesi tarafından işkence gören bir kızın haberini gördüm... vücudunu öyle kötü bir hale getirmişlerdi ki.. görüntüsü bile acı verirken insana, kızın acısını düşünemiyorum. tarifi mümkün değil bunun...
Elimi acıp kapatıyorum.. bir güc geliyor o an yanımda olsa boğazındaki küçük dili tutar koparırsın.. öyle.

Bugün canlı derste şahit oldum benzerine. Çocugunu azarlıyor annesi, diğer öğrencilerim de gülüyor. Artık gerçekten kafayı yiyecegim açılsa da su okullar rahatlasam. Ayrıca sokağın ortasında azarlaması durumu daha vahim yapmıyor, herhangi bir yerde de olsa durum zaten vahim. Çocuk yetiştirmek gerçekten her ailenin yapabileceği şey değil.

Geri