Sokağa çıkma yasaklarına uymadım

Konu sahibi son olarak 799 gün önce görüldü
Sokağa çıkma yasaklarına uymadım. O dönemde kanuna aykırı olarak kesilen para cezaları sonradan iade edildi. Ailemle birlikte ziyaretlere gittik. Yasakları hep deldim. Korona teşhisi konulan aslında grip olan arkadaşımla aynı tastan çorba içtik. Ramazan ayında kanun kaçağı gibi sokak aralarından zikzak çizerek iftar davetlerine gittik.

Maske takmadım, takmadığım için çok fazla tartışma yaşadım. Kanuna aykırı olarak kesilen maske cezaları da sonradan iade edildi.

Aşı olmadım, 2020 senesinde hangi paylaşımları yaptıysam hepsinin arkasındayım.

Siyonizmin yasalarına uymadığım ve ürünlerini boykot ettiğim için hesaplarım sansürlendi, kısıtlandı. Pfizer şirketinin kirli emellerini ve şeytani adımlarını her türlü baskıya rağmen ifşa etmeye çalıştım.

“Sizi köpekler gibi aşılayacağız” diyen mason profesörlere asla ama asla inanmadım.

Kasalarını parayla doldurmak için milleti aşıya yönlendiren siyonizmin kölelerine boyun eğmedim.

Hes kodu kullanmadım, direndim. Maskeniz de ilaçlarınız da, aşınız da, kapatmalarınız da yerin dibine batsın dedim.

İşimi kaybettim, geçim sıkıntısı çektim yine de susmadım.

Şimdi son üç yıla dönüp baktığımda ağzımdan tek bir kelime çıkıyor:
ELHAMDÜLİLLAH.

Serhat Arvas - 29.12.2023

Aşı olmadım, 2020 senesinde hangi paylaşımları yaptıysam hepsinin arkasındayım

Ah serhat beycim ben de duruşumu hiç bozmadım

indir (1).jpg

Pomak abinin hepinize cevabı...değerini bilmiyorsunuz...abi profildeki yazılarına devam et sen...

Geri