Sokağa çıkma yasağı sonrası Sur İlçesi

Konu sahibi son olarak 665 gün önce görüldü
Sokağa çıkma yasağı sonrası Sur İlçesi
[YOUTUBE]1tLIqtkbls4[/YOUTUBE]

Lutfen ınsanlık sıfatınızla ızleyınız..​

Amannn birakin ya..
Bir suru Kurt arkadasim var ama onlar cok global..
Sur'u yikalim huzura erelim.. aahabshd
Gerzekler gelecek ve bu konuyu b.k etcek.

o yuzden dedım ya
"Lutfen ınsanlık sıfatınızla ızleyınız.."

Amann yahu insanlik deyince kufur ettigini saniyorlar boskoy gitsin..
Ölenler su kirli gönül, pas tutmus vicdan sahibi insan toplulugundan kurtuluyorlar..

Mazluma Yunus, Zalime Yavuz ..
Türk Polisi !
Yer:Sur İlçesi

Video'nun sonun da Selo nun fatiha okumasıyla şov bitmiştir !
Ulan yıllardır pkk o bölgede söz sahibi bu halk birgün çıkıp tek kelime etmemiş ...
Vay be devire bak , nasıl bir devirde yaşıyoruz . Polisim ,Askerim çocuk katili olarak lanse ediliyor bir de üstüne insanlık sıfatıyla izlememizi bekliyorlar :)

Şu çocukları öpüp oyuncak veren Özel Harekatçı'nın çocuk öldürdüğünü düşünen varsa ben de onu aklı selim olmaya davet ediyorum :)

Kendi kameramanını alıp, buram buram yapmacıklık ve şov kokan hareketlerle kurgulanmış, tasarlanmış fotoğraflar servis edip basına masum imajı çizmek kolay şey.

Bu savaş halkların savaşı değil artık anlayın. Piyonların ve iktidar hırsı uğruna gençleri katletmekten çekinmeyenlerin savaşı. Bizler ölüyoruz, italyaya gidemediğimiz için.

90 lar Türkiyesine dönüşün provası yaşandı Sur da. İnsanlık katledildi.

Fotoğraflar konuşacaksa :

1suryaz%C4%B1.jpg

sur3.jpg

sur7.jpg

Helin'in vurulduğu yer. Yerde hala kan izi duruyor.

sur1.jpg

Emniyet Teşkilatının Terörle Mücadelesinden Gurur Duyuyorum ..
Eli kanlı terör örgütüne Türkiye Cumhuriyeti nin en uzak mezrasında bile rahat yüzü göstermeyeceğini ısrarlı ve başarılı operasyonlarla layıkıyla gösteriyor.

tamamı komik ama en güzel kısmı selo konuşurken f16'nın geçtiği sahne :D hani görecektik pkk'nın gücünü, ilk günden terketmiş diyosunuz??? :D:D

Yukarı da ki mesajımda da dediğim gibi devir öyle bir devir ki artık Türk Polis ve Askerini çocuk katili,durduk yere cami kurşunlayan Allahsız kitapsız göstermeye başladılar. O kadar alçak ki bunlar , Allah kuru iftiradan sakınsın .

Teröristlerin ve onların siyasi uzantısının sokağa çıkma yasağına neden feryat figat ettiğini anlatalım...

Bu foto SUR'da çekildi,Bölücü Terör Örgütü bu tecrübeleri Suriye'de İşid Terör Örgütü ile yaptığı mücadelelerde onlardan gördü Gazetelerde yollara battaniye vb materyallerle görüşü kapamaya çalışmaları gibi...

Roket'i en baştan atıyor en son daireye geçip ordan sokağa ordan başka binaya yada mahalleye geçiş yapmak istiyor sokağa çıkma yasağı olunca mobilize olması engelleniyor...

Terör Örgütü insanların zorla evlerini hatta kendilerini kendilerine kalkan olarak kullanıyor . Sonra yok efendim evlerimiz kurşunlandı ...

Kendi kendinizi öldürüp don kişot gibi yel değirmenlerine saldırıyorsunuz. Helin'in Katilleri yanınızda sağınızda solunuzda !

Öte yandan duvarlara "tc p.çi" - " buraya tc giremez" yazıları yazıp gurula fotoğraf çekip önünde zafer işaretiyle biji biji diye bağıranlar Özel harekatın operasyonu sonrası "Türk'ün gücünü göreceksiniz " yazısını yazmasıyla bu sefer foşşik dövlet deyip ağlıyor .

Geri