Sohbet sitelerindeki 250 liralık adamlar. :)

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Vallahi ben belki de alışkanlık Bazen çok şey öğrendiğim güzel sohbetler ettiğimiz insanlardan dolayı chat sohbet odalarını sık sık giderim- giderdim.! Artık öyle ortamlara ihtiyacım kalmadı. Daha önce özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığından bir sürü zamanım oluyordu Boş zamanım çalışırken bile zaman geçsin diye uykum gelmesin diye oralarda takılırdım artık sektör değiştirdim ve bir daha oralara gidip sohbet etmek sadece keyfiyetten olur. Dikkatimi çeken şey şuydu sadece 250 lira gibi bir miktarı vererek orada adminlik alan insanların kendini bir halt sanmasıydı. Bunu onların yüzüne karşı söyleyince de yani "ya verdiğin para kadar Yani 250 liralık konuşma yetkin var Sen neden bahsediyorsun?.. diye deyince Haha kanaldan atıyorlar :) oradaki çok kullanınca da bunları adam sanıyor Halbuki bilmiyorlar para vererek öyle bir yetki aldıklarını parasını bas yetkini al işte bunlar o kadar adam. :) Neyse Sanırsam artık burada biraz kafa patlatmamız gerekecek.

evde irce girdiğimde abim dalga geçerdi
selam moruk naber moruk başka bi bok yok ne anlıyon bundan derdi
ama maalesef uyuşturucu gibi alışınca kolay bırakılmıyo
telefondayken aklıma gelmiyo ama bilgisayardayken hexchat açıp aşağıya atıyorum
simgeyi çubukta görmeyince huzursuz oluyorum
oyun oynarken falan arada açıp üç beş saniye kimin ne yazdığına bakıyorum
sonra yine aşağı atıp oyuna devam ediyorum

Yıl olacak 2026. Ciddi ciddi zaman geçirmek için irc giren biri bilemiyorum Altan. Kfjfjfj

Yıl olacak 2026. Ciddi ciddi zaman geçirmek için irc giren biri bilemiyorum Altan. Kfjfjfj
Evet evet o işte o ezilmiş dışlanmış kişi benim hahaha

Ama öyle düşünmemek gerek bazen çok kaliteli insanların da girdiği oluyor Hani kimseden değilse de kendimden biliyorum. utangaç mahçup gülücük..

Birkaç sene evvel bunun patronlar grubu vardı. Orada hadi kim sunucu ya da oyun sitesi açıyor gidip az takılalım muhabbetleri falan dönerdi.

Biz bedavaya verirdik yetkileri sonra bizden user çalıp götürenler olmuştu

Geri