Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şuan dışarıdalefticim boşver onu bunu nasılsın canem?
e özlenmeyecek bir birey değilim.. haklı bir serzenişte bulunmuş lefticim. gelsin sarılalım.<3şuan dışarıdajujuyu özledim diyip duruyor:p
lefticim boşver onu bunu nasılsın canem?
e özlenmeyecek bir birey değilim.. haklı bir serzenişte bulunmuş lefticim. gelsin sarılalım.<3
lefticim yaa senin mesajının bildiğimi gelmemiş bana. bu forum bizi ayırmak için bazı kenafirlikler yapıyor gibi.. üzerinize afiyet bazı koşuşturmacalar içindeyim. ankara kazan ben mikser dolanıyorum. biraz yorgunum.. biraz gergin.. biraz heyecanlı.. öyle değişik işler. senin iyi olmana sevindim beni görünce daha iyi olmana daha da sevindim.Günaydın @juju cuğum![]()
@w aferin. uslu duruyorsunuz.
altta biri yakalanmamışlardır yazmış.Evimizden ise, isimizden eve....
Hep gunahimizi aliyorlar...altta biri yakalanmamışlardır yazmış.
Sarılalım @juju cuğumlefticim yaa senin mesajının bildiğimi gelmemiş bana. bu forum bizi ayırmak için bazı kenafirlikler yapıyor gibi.. üzerinize afiyet bazı koşuşturmacalar içindeyim. ankara kazan ben mikser dolanıyorum. biraz yorgunum.. biraz gergin.. biraz heyecanlı.. öyle değişik işler. senin iyi olmana sevindim beni görünce daha iyi olmana daha da sevindim.sarılalım sıkı sıkı <3
Olumlu konuşmayı öğrenmen gerekiyor, olumsuz cümle olumsuz olayları çeker.Hiç istemiyor gibi durmuyordu ama neyse ahahah : D
Zaten ancak arı çıkar kısmetimde Sjssj