Sohbet Köşesi

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
lefticim yaa senin mesajının bildiğimi gelmemiş bana. bu forum bizi ayırmak için bazı kenafirlikler yapıyor gibi.. üzerinize afiyet bazı koşuşturmacalar içindeyim. ankara kazan ben mikser dolanıyorum. biraz yorgunum.. biraz gergin.. biraz heyecanlı.. öyle değişik işler. senin iyi olmana sevindim beni görünce daha iyi olmana daha da sevindim.:D sarılalım sıkı sıkı <3

Bizden yurt dışına gidebilen insanlar genelde aklı başında kariyer yapmış insanlar olabildiği için (çünkü başka türlü pek alınmıyor) Türkiye yoktur içinde.Boşuna beyin göçü dememişler. Ülkemizdeki suç oranına bakarsak sonuç ortaya çıkar gibi. Psikopatın biri araca şişe atıldığı için adamın birini kalemle kafasına batırarak öldürebiliyo misal

lefticim yaa senin mesajının bildiğimi gelmemiş bana. bu forum bizi ayırmak için bazı kenafirlikler yapıyor gibi.. üzerinize afiyet bazı koşuşturmacalar içindeyim. ankara kazan ben mikser dolanıyorum. biraz yorgunum.. biraz gergin.. biraz heyecanlı.. öyle değişik işler. senin iyi olmana sevindim beni görünce daha iyi olmana daha da sevindim.:D sarılalım sıkı sıkı <3
Sarılalım @juju cuğum :emoji_two_hearts:
Seni görüp de sevinmemek mümkün mü?:)
Yeni yıl sana çok daha güzel günler getirsin.:emoji_purple_heart::emoji_revolving_hearts:

@Lefty gerçekten öyle oldu çoraba saklanmış giyince.. :d

Hiç istemiyor gibi durmuyordu ama neyse ahahah : D
Zaten ancak arı çıkar kısmetimde Sjssj

Hiç istemiyor gibi durmuyordu ama neyse ahahah : D
Zaten ancak arı çıkar kısmetimde Sjssj
Olumlu konuşmayı öğrenmen gerekiyor, olumsuz cümle olumsuz olayları çeker.:) Yeni yıl sana şans getirsin, arı da habercisi olsun!

Olumlu düşün olumlu düşün olumlu düşün Sjssjsj

Bir şey soacağım,bu konudaki mesajlar farklı başlıklar da,o anki mevzularla alakasız olan mesajların toplanmış hali mi?Yoksa normal bir sohbet konusu mu?

Normal sohbet konusu ircliler bunu kullanır Forumcular içinden geçeni söyleyi frişof bey

Geri