inandım da merak ettim menüyü neden gelmemiş acabayazinca inanmadin mi ekran resmi istedin :dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
inandım da merak ettim menüyü neden gelmemiş acabayazinca inanmadin mi ekran resmi istedin :dd
internette yazan her seyi yaptim fakat olmadiinandım da merak ettim menüyü neden gelmemiş acaba
steam kütüphane csye gel özelliklerden dosyaları doğruladın mı ?internette yazan her seyi yaptim fakat olmadi
yessteam kütüphane csye gel özelliklerden dosyaları doğruladın mı ?
ay sen yine mi döndün.35 yaşındaki kadınlara neden 70 yaşında gibi bakılmış bu konuda.
35'lik 40'lık taş gibi hatunlar var. Pörsümüş olanlara bir şey dediğimiz yok.
Özledin mi?ay sen yine mi döndün.
Özlemişsin işte, uzun zaman sonra görünce yine salça oldun.
yine rivrivrivliyorsun. köşede ağla. insan hiç mi değişmez ya.Özlemişsin işte, uzun zaman sonra görünce yine salça oldun.
Sıçma emojisi at canım, kusmuk güzel değil.
Ciddiye al bence. Görüşürüz bir ara.üff isim adres.. korkutucu. dur ben ağlayayım..
ahaha run sen beni şu an tehdit mi ediyorsun ben mi yanlış anlıyorum?Ciddiye al bence. Görüşürüz bir ara.
Gerekenleri dm de yazdım, buradan uzatmaya gerek yok.ahaha run sen beni şu an tehdit mi ediyorsun ben mi yanlış anlıyorum?![]()
"İçinden geçeni söyle" başlığını kullanıyor üyeler ancak burası da sohbet bölümü ayrıca kendi sohbet konularınızı da bu kategoriye açabilirsiniz.burda niye sohbet olmuyor