BirDevrinSonu
Üye
gececi tayfa ses veeer...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen önce bir avatar koy kendine.. ne bu böyle.gececi tayfa ses veeer...
depresyondayım...Sen önce bir avatar koy kendine.. ne bu böyle.
İyi geceler kardeşim.
Yardımcı olalım kardeşim. Dinliyorum.depresyondayım...
bu hayat çok kötü kimseye güvenilmez..Yardımcı olalım kardeşim. Dinliyorum.
Daha yolun başındasın, dur bakalım ne hayal kırıklıkları, ne ihanetler, ne yanlışlar yaşayacaksın.. ya da yaşatacaksın. Bu hayatta herkes kendi seçimlerinden sorumludur.bu hayat çok kötü kimseye güvenilmez..
insanlar bazen çığrından çıkabiliyor cidden.Daha yolun başındasın, dur bakalım ne hayal kırıklıkları, ne ihanetler, ne yanlışlar yaşayacaksın.. ya da yaşatacaksın. Bu hayatta herkes kendi seçimlerinden sorumludur.
Dirençli ol, güçlü ol. İnan hep daha kötülerini göreceksin, sonu yok.
Kimse güvenilmez, evet herkes böyle düşünüyor..
Peki sen güvenilir, ben güvenilir, o güvenilir? Herkes kendince güvenilir.. bu güvenilmez lavuklar kim? Biz değilsek.. onlar kim.
inanın hiç bir fikrim yok.Ağır depresyon yaşasan nasıl olurdu ki acebaa?
Daha büyük acılar çekince, şu an dert ettiğin şeylere güleceksin.insanlar bazen çığrından çıkabiliyor cidden.
ve ben artık takmamayı öğrendim.
En basitinden geçen ki olaydan sana örnek vereyim ben yıllardır buralardayım kimseyi suçlamadım suçlamadıkça üzerime tepeme çıktılar.Daha büyük acılar çekince, şu an dert ettiğin şeylere güleceksin.
Hayat ve insanlar acımasız, sana bir abi tavsiyesi, belki dinlersin. Daha önce de yazdım, sürekli başkalarını suçlayarak doğru yolu bulamazsın.. acaba ben nerede yanlış yapıyorum. Hangi seçimlerim hatalı diye düşünmen de gerekiyor.
İnsanlar çığrından çıkabilir, çıkıyor ve çıkacak. Buna hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bize yapılan yanlışlar, haksızlıklar kadar bazen biz de başkalarına yapıyoruz. Kimi zaman farkında bile olmuyoruz. Olayları iyi analiz etmek lazım, bunun içinde sakin kafayla düşünmek lazım.. ve şu an yaptığın gibi, içine atmayıp konuşman gerekiyor.
Önemli olan, içinde bulunduğun şartlarda en iyi şekilde yaşamak..
Geçen ki olayı kafana takma. Burada doğru ve yanlışı ayıracak insanlar da var.En basitinden geçen ki olaydan sana örnek vereyim ben yıllardır buralardayım kimseyi suçlamadım suçlamadıkça üzerime tepeme çıktılar.
Sustuğunda ama tepene çıkıyorlar.
eskilerin başında olarak burda çok güzel bir toplum yaratmaya çalışıyoruz bunu yaparken insanları eğlendirmeye çalışıyoruz ama bunun karşılığı böyle olmamalı diye düşünüyorum.Geçen ki olayı kafana takma. Burada doğru ve yanlışı ayıracak insanlar da var.
Hatem gerekli tepkiyi verdi, HosgeldinHarunAbi yönetici olarak gerekli açıklamayı yaptı. Birçok kişi sana destek verdi. Larien, angie gibi. Daha başkaları da var.
Bence bu konuda haksızlık yapma. Burada hepimizi sevenler kadar sevmeyenler de olacak, önemli olan bununla yaşamak. Hayatın her alanında böyle şeylerle karşılamak mümkün.. okulda, iş yerinde, mahallede vs.
Diyalog kurmaktan hoşlandığın, seninle iyi ilişkileri olan insanlarla konuş.. adam risk alıp senin için destek şarkısı yaptı.. şimdi nazlanma ve kendine gel, yoksa şaplaklarım seni bir abin olarak.
Artık o moda yavaş yavaş giriyorum biliyor musun.Kendini mutlu hissetmen için bunu yapmalısın. İnsanlar temizliğe takıntılı olur (ben), ayrıldığı sevgiliye takıntılı olur işte daha fazla şey..Ama sen en olmazı takıntı yapıp moralmanlarını harap ediyorsun..Senin üzülüp üzülmemen bizi belki saniyelik üzer ama senin yaşadığın duyguların hissiyatının ölçüsünü biz yaşamıyoruz.. sadece anlattığın kadar görüyoruz..Gülüp geçmezsen kendini burda anca yorarsın. Az değerli kıl kendini, birey olduğunu hisset. Birşeyler söyleniyorsa duyma görme, illa yazılınca sen o kişilik olmuyorsun..Nacizane söylemek istedim..
buraya gel ve hemen bunlar hakkında konuşalımmmm <3Ekli dosyayı görüntüle 124544
Bir süre yalnizda heated rivalry.
Neeeeeg izleyen birileri yasasinnnn djdjskds önüme gelene izletmeye çalışıyorum konuşacak birileri olsun diye kimse yanaşmıyor delirdim NALET homofobikolar sjxjsburaya gel ve hemen bunlar hakkında konuşalımmmm <3