Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hxjxbjxbsnsgsjsbjsdgd ya bunu o kadar seviyorum ki değişesim asla gelmiyor ;dAvatarına takılıp kalıyorum öyle güzeeel
Bence de değişme çok güzel fjskfkskdkHxjxbjxbsnsgsjsbjsdgd ya bunu o kadar seviyorum ki değişesim asla gelmiyor ;d
Hayatım çikolata verdim hoş geldin karşılaması olarak, daha napayım ben kırmızı giyinip kapının önüne yatcam halımız şu an kuru temizlemede xjsjsnsjsnsksnks
Kim küstü ne küsmesi bilet deyince unuttum her şeyi 😅 çikolataların üzerinde hg yazmayınca anlamadım sorryyHayatım çikolata verdim hoş geldin karşılaması olarak, daha napayım ben kırmızı giyinip kapının önüne yatcam halımız şu an kuru temizlemede xjsjsnsjsnsksnks
Küs hadi bana sana Azərbaycan bileti alayım? ;d
Para her şeyi satın almaz diyenler utansın kardeşim, bir bilete gönül aldık hemen ;dKim küstü ne küsmesi bilet deyince unuttum her şeyi 😅 çikolataların üzerinde hg yazmayınca anlamadım sorryy(
Şu şabanı çek Allahını seversen :dPara her şeyi satın almaz diyenler utansın kardeşim, bir bilete gönül aldık hemen ;d
Isırınca içinden çıkacak, şans kurabiyesi gibi düşün yavrum. xksmmsmsös
Ben şabansız, şaban da bensiz bir hiç. Biz iki aşık kafaları karışık dnsksnkmslssjŞu şabanı çek Allahını seversen :d