-
-
-
-
-
Piyasalar bu ara bayağı durgun...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Katılıyorum.Ya biri birkere yanima gelmisti istasyonda trenimi beklerken. Sen benimle ayni siniftan degil miydin ya muhabbeti etmeye basladi (inandim nerdeyse o an). Cocuga bastan asaga bakiyorum, yoo yanlisiniz var ben sizi tanimiyorum dedikce, yok ben seni taniyorum diye tutturdu. Bastan asaga baktim yine. Yok bak gercekten tanimam etmem seni dedim. Kusura bakmayin ozaman, bu arada adiniz ne gibi sorular sormaya basladi. Kendimi aptal gibi hissettim. Markette de buna benzer durumlar yasaniyor. Bilmem neyi nerde bulabilirim gibi sorular, sonra adin ne? nerelisin? Nefret ediyorum boyle durduk yere tanimadigim insanlar, ozellikle erkekler sohbet etmeye/flort etmeye calisinca. Fock off and leave me alone![]()
Aynen oyle. Birde size yaklasma tarzlari bi tuhaf. Bismillah noluyo yau simdi diye bi urkuyorsun. Sadece bana degil, ozel hissettirecek durum yok, cogu kadina yapiyorlar. Senden olumlu tepki alamadiysa hop baskasini buldular bile. Ciddiye alamiyorsun, cunku ciddiye alinacak tipler degil. Bu arada bunu yapanlarin tipleri de benziyor birbirlerine :dKatılıyorum.
Hep söylüyorum, bir kadından adım gelmedikçe erkek mesafeyi korumalı çünkü kadının belki eşi ya da sevgilisi var veyahut yalnız ama kimse ile tanışmak istemiyor. Her güzel ya da çekici bulduğu kadına, adım atan erkekler, baştan kaybettiklerini pek idrak edemiyorlar maalesef.
Avcı modundaki erkekler çok ama çok itici oluyorlar ki kendinden emin bir erkek zaten seviyeli bir sohbet yürütebilecek kapasitededir ve ne adını ne de yaşını ya da evli-bekar olduğunu sormaz.Aynen oyle. Birde size yaklasma tarzlari bi tuhaf. Bismillah noluyo yau simdi diye bi urkuyorsun. Sadece bana degil, ozel hissettirecek durum yok, cogu kadina yapiyorlar. Senden olumlu tepki alamadiysa hop baskasini buldular bile. Ciddiye alamiyorsun, cunku ciddiye alinacak tipler degil. Bu arada bunu yapanlarin tipleri de benziyor birbirlerine :d
Boyle bi icten merhaba diyen, urkutmeden, uzerine uzerine yurumeden, arada ki mesafeyi koruyup, gelip konusabilir elbette. AMA saygi icerisinde. Erkek/kadin farketmiyo. Flort amacli yaklasanlar korkunc. Ciddi anlamda :d
100000% katiliyorumAvcı modundaki erkekler çok ama çok itici oluyorlar ki kendinden emin bir erkek zaten seviyeli bir sohbet yürütebilecek kapasitededir ve ne adını ne de yaşını ya da evli-bekar olduğunu sormaz.