Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Marifet olayı nerede çözemediğim, herkesin yapabileceği türden sıradan bir öğrenci evi makarnası
@Soğuk Kahve ben gelince de yaparsın de mi bebem :p
sırf laf olsun torba dolsun diye, sıradan gördüğü bir şeye art niyetli yorum yapan gereksizlerle uğraşma bebem![]()
Marifetli olduguma dair bir iddiada bulunmadim zaten uzerine basa basa soylemen de senin ruhundaki mixerlikten olsa gerek. Her zamanki gibi gereksiz yorumun icin nezaketen tesekkur ediyorum. Buralara bir daha ugramaman dileklerimle..
Soğuk Kahve ben gelince de yaparsın de mi bebem :p
sırf laf olsun torba dolsun diye, sıradan gördüğü bir şeye art niyetli yorum yapan gereksizlerle uğraşma bebem![]()
İddiada bulundunuz demedim zaten marifetli olduğunuzu söyleyenlereydi lafım. Zaten marifetli olmadığınızı siz de kabul etmiş oluyorsunuz ben söyleyince mi suç oluyor
Hocam sen benim bu yorumumu yorumu yazar yazmaz gördün öğle saatleriydi, okudun çıktın. Sokacağın lafı o zaman soksaydın gece mi aklına geldi gereksizlerle uğraşma bebeeem demek, yalakalık mı deniyordu buna ne deniyordu
Tabağın kenarlarına pul biber mi döktün ?? Tabakta desen gibi durmuş
Bugün Menümüzde Neler Var Efenim. :p
oo alırım bir kaşık süpermiş![]()
oo alırım bir kaşık süpermiş![]()
Cok marifetsizim bugun bisi yapamadim![]()
1 Kaşık mı.
Neye Yeter Ya Bir Kaşık![]()
Olsun Üzülme![]()
2 Tabak Isterim![]()
içimde öküz beslediğimi düşünsünler istemedim nezaketen bir kaşık dedim çaktırma![]()
İddiada bulundunuz demedim zaten marifetli olduğunuzu söyleyenlereydi lafım. Zaten marifetli olmadığınızı siz de kabul etmiş oluyorsunuz ben söyleyince mi suç oluyor
Hocam sen benim bu yorumumu yorumu yazar yazmaz gördün öğle saatleriydi, okudun çıktın. Sokacağın lafı o zaman soksaydın gece mi aklına geldi gereksizlerle uğraşma bebeeem demek, yalakalık mı deniyordu buna ne deniyordu
öncelikle ben bu yorumu öğlen görmedim "hacı" ki kaldı ki bilmem kaçıncı sayfa bu. buna yalakalık denmiyorda - ki burada herkes tanır bilir, yalakalık neye denir onu öğren - senin bu yaptığın işe mesai ayırman bildiğin troll olduğunu gösterir. ki bu ilk değil. hayır parayla mı getiriyorlar sizi anlamadım ki.
Fazla -kiden başım döndü bi bok anlamadım dediğinden