soğuk günlerin olmazsa olmazı bir anane; patik

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
El örmesi yün, göz nuru patikler, o patikler ki, insanın ayağını sıcacık tutar ve ayağı sıcak olanın her yeri sıcak olur.

Patik kullanımı terk edilmemeli, patik kullanımı yaşatılmalıdır.

Morsalkimin erkek hali sanki bu arkadaş benzer şeyler çok çünkü :emoji_shrug:

rahat edemiyorum patikle, vardı attım evdekileri de.
en güzeli panduflar.

giymem , giyemem
bizde patik kültürü hiç yoktu bu arada düşündüm de çocukluğuma indim .p

ay güzel olur
yaşlı teyzeler örüyor
El emeği giyilmez mi,sıcacııkkkkkkkk canım patik istedi şuan o kadar yükseldimxd

Örüldüğü malzemeye bağlı olarak ev botundan daha iyi ısıtıyor ancak tabii ki çorap ile arası olmayan kişilere pek hitap etmeyecektir.

@Gamer bana elektrikli patik alacak… kfkjfjf

Emek büyük ama benlik değil, giyemiyorim

çeyizime şey koymuştu kayınvalidem şu uzun yün Karadeniz çorapları var ya :d
annemin ördükleri bu kadar sıcak tutmuyor ama canım kayınvalidemin verdiklerini şu günlerde ayağımdan eksik etmem dkdkkdjd

bizim tarafta artık ören yok ama gözleri sağlıklı, yaşları daha gençken o kadar çok örmüşler ki; renk renk, desen desen… bazanın altı patik dolu (bizde çetik deniyor daha çok). daha dokunulmamış onlarca patik, lif, yelek var. hala saklıyoruz annemle. şu anda da üzerimde olan bu. teyzemden yadigar… ellerine, kollarına sağlık teyzem<3

IMG_1127.jpeg

bizim tarafta artık ören yok ama gözleri sağlıklı, yaşları daha gençken o kadar çok örmüşler ki; renk renk, desen desen… bazanın altı patik dolu (bizde çetik deniyor daha çok). daha dokunulmamış onlarca patik, lif, yelek var. hala saklıyoruz annemle. şu anda da üzerimde olan bu. teyzemden yadigar… ellerine, kollarına sağlık teyzem<3

Ekli dosyayı görüntüle 124449
tam evde giyip twitterdan maduro tweeti atmalık yelek valla bayıldım

En güzel patik Yörük kadınların ördükleriymiş. Annem geçen aldı o söylüyor 5 şiş ile örülüyorlarmış. Hani bilginiz olsun.

Geri