Stockholm Sendromu
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
%68,7 de hiçbir payım yok :daman efendim beni şımartıyorsunuz adjlghalg
neredeyse bir de sizi ağlattığımı söyleyeceksiniz...%68,7 de hiçbir payım yok :d
O yüzdeyi verenlerin düşüncesi :dneredeyse bir de sizi ağlattığımı söyleyeceksiniz...
şımardıysak da hakediyoruzdur aljdglajd
Yıldızlığımızı kapıştırdığımızdan beri düşman belledim dkfjdsize aksini düşündüren nedir acaba, eleştirilmek isterim... dahkgjad
İzleyip öğrenelim derken beni söndürmeye çalışacağınızı değil, kendinizi parlatacağınızı düşünmüştümYıldızlığımızı kapıştırdığımızdan beri düşman belledim dkfjd
O kadar nefesin olduğunu sanmıyorum……ayrıca yeterince parlağım :dİzleyip öğrenelim derken beni söndürmeye çalışacağınızı değil, kendinizi parlatacağınızı düşünmüştümkapışıyorsak söndürmek için üflemeye başlayayım...
En azından kendinize düşman belleyecek kadar ışıldamışız biz de... Ayrıca merak etmeyin, ben de ışıltınızdan gözlerimin kamaştığını söylemek üzereydim...O kadar nefesin olduğunu sanmıyorum……ayrıca yeterince parlağım :d
Tamam hadi sende bi EBLM J0555-57Ab kadar parlaksınEn azından kendinize düşman belleyecek kadar ışıldamışız biz de... Ayrıca merak etmeyin, ben de ışıltınızdan gözlerimin kamaştığını söylemek üzereydim...