Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu yazdığınıza sad atacaktım ama konuma girmemek istememBütün soğuk esprileri takip edemem ki.... Benim de bir sosyal hayatım var.... Ama yaptıysanız eğer teşekkür ederim, çok güzel çünkü..
Bu posta fark ettiyseniz önce sad, sonra love, en son da kahkaha attım..Bu yazdığınıza sad atacaktım ama konuma girmemek istemem
Çünkü konuma girilmez atılır jdjdjdjdls
Ben yazdığımdan beri gülüyorumBu posta fark ettiyseniz önce sad, sonra love, en son da kahkaha attım..
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHJAHAHA..sürekli kendini yenileyen forum üyesine ne denir?
- f5.
sjhsjhsjh.... biraz da üyeler üzerinden.
Buda iyiyidi bence dhshs Sonuçta tanrı (değilmiş aydınmış yani djdjd) djdhsbbdmdmdmsgslaKJHSKJSHKSHSKJHSKSJHSKJHSJSHJHSSSSKJ
SİRİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Fenerbahçe Galatasaray'ı yenince Melo ne Yaşar?sürekli kendini yenileyen forum üyesine ne denir?
- f5.
sjhsjhsjh.... biraz da üyeler üzerinden.
hoş mu şimdi kalbimi kırman... ayrıca artık fenere kalmıyor tuzlaspor bile yense melo dram yaşıyor...Fenerbahçe Galatasaray'ı yenince Melo ne Yaşar?
Melo-dram yaşar.
sirisu ve benim ilişkimden beklentim...
Sad mı atayım istiyorsun ha sjsjsiri banlan siri
yeter espri kadın kxjxx
bu esprileri seslendirmek lazım asıl sjhsjhs seri şekildeTürklerden ağzına la kelimesi dolanan fransız kişisine arkadaşı neyin var diye sormuş?
Oda
La-rien demiş djsnsjdjcöjcdj