Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende sinir olurum böyle Türkçe yabanci harf karışık basliklara, düzenledim ikimiz içinşu baklawayı baklava yapar mısınız ya....
bi kere denemiştim pek de güzel değildi diye hatırlıyorum. iyi yapan bi yerde tekrar denenebilir belki.
Ben antep fıstıklı seviyorum, cevizli bazen acı oluyo. Şöbiyette güzel.Şerbet ile çikolata ya da kakao yan yana gelince sevmiyorum.
Çikolatalı baklava vardı bi ara onu da sevmezdim.
Baklava dediğin midye olur, fıstıklı sarma olur...
Gurme arkadaşım varEski sevgilim yerime birilerini koymaya çalışıyormuş gibi bi tatlı.. fıstıklı baklavanın yerini tutar mı? Bilemiyorum. Deneyince yazarım tekrar..
Kemal Bey ile değil de Özgür Özel ile merhabalaştım :ddd Kazanınca hatırlatırım bu sözünü :dd@No Pasaran Kemalimize selamımızı ilettin mi kazanınca ben baklava yaparım arkadaşlar üzülmeyin ev baklavası yiyin kendinize gelin:=)
Tamam kazanacağız zaten kaybetme ihtimalimiz yok :=)Kemal Bey ile değil de Özgür Özel ile merhabalaştım :ddd Kazanınca hatırlatırım bu sözünü :dd