Soğuk Ankara'dan herkese selamlar

Konu sahibi son olarak 4284 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar herkese ,
Güzel, geniş içerikli ve seviyeli bir forum sanırım burası.Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gelmiştim ve hoşumada gitti.Ankara'dan katılıyorum aranıza.İsmim Gürkan.

hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim

Hoş geldin Gürkan Keyifli forumlar

Abooow ,sen geldiysen bana yol görükür.:D Soğuk angara diyo ya ,ahaha ısınmak için üye oldun demi ,sıcaklarda bırakıcan forumları .:D Neyse ..HoşqeLdiN ,akıllı ohoL baq . :Z

Abooow ,sen geldiysen bana yol görükür.:D Soğuk angara diyo ya ,ahaha ısınmak için üye oldun demi ,sıcaklarda bırakıcan forumları .:D Neyse ..HoşqeLdiN ,akıllı ohoL baq . :Z

Sanane be bebeee :pat: burda akıllı dur , duralım :D Soğukda evde tıkılı kalıyoruz napalım :D

avatara bak hele .Akıllıyım ben zaten :gtr: Kombiyi kapatırsan donarsın neyse konuşturma , hoşgeldin geç şöyle otur.:icon_yuhuu:

avatara bak hele .Akıllıyım ben zaten :gtr: Kombiyi kapatırsan donarsın neyse konuşturma , hoşgeldin geç şöyle otur.:icon_yuhuu:

İşimde gücümdeydim , boşamı çalışsın kombi :D Zaten senin yüzünden hastalandım.Kahve yapda içelim bari , arkadaşlarada ısmarla bi işe yara :pat:

Buarada Teşekkürler arkadaşlar , hoşbuldum :)

Hoşgeldin Gürkan :)

aramıza hoşgeldin dostum keyifli forumlar dilerim avatarında süper olmuş =))))))

"@" işaretini yeni anladım :)

Teşekkür ederim , hoşbuldum dostlar :)

Santiago neyse artık . :T: Ömür törpüsü yakışırdı sana , cimri bencil şişman pislik .:D Burdada başımı çok ağrıtma kafanı betona vururum .:cici: :icon_uyuyorum:

:icon_yuhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri