Soğuk algınlığına ne iyi gelir?

Konu sahibi son olarak 4425 gün önce görüldü

Soğuk algınlığı ilacı???????????

• Aferin ilaç:

Kullanılan: 3 75.0%
  • ?

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
soğuk algınlığı için Nurofen Cold & Flu....

Benim mesajları sildiğimi görüp hala konuyu sohbete çevirip konu dışı post yazmaya devam edecekseniz başka türlü bir tavır sergileyeceğim bilginize.

Viral bile olsa ne de olsa üstüne bakteriyel bindirip süper enfeksiyon yapacaksın.
Zinnat 500 mg tb, günde 2 kere. (Antibiyotik)
Dolarin Cold tb, günde 3 kere. (Semptomatik)
Kuvvetle muhtemel boğazın da kötü olacak. Rahatlatması açısından Tantum Verde Spray (semptomatik) günde 3 kere.

Eczaneye gidip herhangi bir antibiyotik dersen Augmentin verirler, alma sen onu.
Hem ishal yapar, hem de zamanında peynir ekmek gibi satıldığı için şimdiki bakteriler Augmentin'e direnç geliştirdi.

Viral bile olsa ne de olsa üstüne bakteriyel bindirip süper enfeksiyon yapacaksın.
Zinnat 500 mg tb, günde 2 kere. (Antibiyotik)
Dolarin Cold tb, günde 3 kere. (Semptomatik)
Kuvvetle muhtemel boğazın da kötü olacak. Rahatlatması açısından Tantum Verde Spray (semptomatik) günde 3 kere.

Eczaneye gidip herhangi bir antibiyotik dersen Augmentin verirler, alma sen onu.
Hem ishal yapar, hem de zamanında peynir ekmek gibi satıldığı için şimdiki bakteriler Augmentin'e direnç geliştirdi.

antibiyotik olmadan olmuyo mu bu işler? boğazım şişmeden vs. dayıyo doktor antibiyotiği.

antibiyotik olmadan olmuyo mu bu işler? boğazım şişmeden vs. dayıyo doktor antibiyotiği.

Ortalık bakteri kaynıyo, zaten şişecek o boğazın.
Dr yazsın istemiyosan kullanma, yazsın ki iki gün sonra aşındırma yine kapısını :D

Ayrıca bakteriyel enfeksiyonun tek göstergesi şişlik değil -)

Vay be ne konuydu :o

Hala yineliyorum zaman en iyi ilaçtır. (Yalan)

Ortalık bakteri kaynıyo, zaten şişecek o boğazın.
Dr yazsın istemiyosan kullanma, yazsın ki iki gün sonra aşındırma yine kapısını :D

Ayrıca bakteriyel enfeksiyonun tek göstergesi şişlik değil -)

zaten alerjik rinit şeysinden ilaç kullanan biriyim bi de antibiyotik falan eklenince hepten yazık karaciğerime yanılıyor muyum :(

Zencefil ve zerdeçal tozları var aktarlardan bulabilirsin.Banada bir kız söylemişti zamanında gerçekten etkili oluyor.Ilık sütün içine birer çay kaşığı katıp karıştırıp içiyosun

İlla ilaç mı olması lazım ? Nane limon, limonlu su, sadece su ne güne duruyor ? :D ılık ılık su, arada nane limonda alıp iyice dinlenirseniz pek bi şeyiniz kalmaz. eğer durumunuz çok ciddi değilse ki eğer ciddiyse aferinin de fayda edeceğini sanmıyorum :D her şeyi kimyasallardan beklememek lazım azizim.

Başladı yine agghjkl

Fevo boşlukları doldur .p

Yeter bu kadar .p

İshal : reflor, debridat
Kas ağrısı: muscoril
Reflü: gaviscon, rennie, proton pompa inhibitörü
Uçuk: zovirax
Siğil: il33, verrutol

tecrübeyle sabit midir başganım?

ben de çok sıkıntısını çektim, özellikle gözlerim çok sulanıyordu. bunu kullandıkça büyük ölçüde azaldı.

Geri