Sofyan Amrabat

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
dw8KER2.md.jpg

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, Soyfan Amrabat transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, oyuncunun transferi için Fiorentina ile anlaşmaya varırken Amrabat'ıın İstanbul'a geliş saati de belli oldu.

Fenerbahçe, uzun süredir gerçekleştirmek için uğraş verdiği 6 numara transferinde muradına erdi. Sarı-lacivertliler, Sofyan Amrabat'ın transferi için İtalyan ekibi Fiorentina ile her konuda el sıkıştı.

AMRABAT TRANFSERİNİN MALİYETİ BELLİ OLDU​

Gelen bilgilere göre Fenerbahçe, daha önce anlaşmaya vardığı 28 yaşındaki futbolcuyu bir sezonluğuna 2 milyon euro bedelle kiralayacak.
1+3 yıllık opsiyonlu sözleşmeye imza atacak Amrabat'ın 13 milyon euro satın alma yükümlülüğü bulunuyor.

Öte yandan anlaşmanın tamamlanması sonrası Abrabat'ın İstanbul yolculuğu başladı. Başarılı orta saha oyuncusunun bugün 15.30'da İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

SON SEZONUNU MANU'DA GEÇİRDİ​

Sofyan Amrabat, geçen sezon İngiliz devi Manchester United'da kiralık olarak forma giymişti. Seria A ekibi Fiorentina, Faslı orta sahayı 2020 yılında Hellas Verona'dan 19 milyon 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti.

KAYNAK

Al işte yine Arap sevdası. Buna para mı verdiler? İsmail'in yedeği bile olmaz bundan.

Kellere ayrı sempatim vardır. Umarım iyi gelecek bize.

Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat her geçen maç performansını daha da artırdı.

Twente karşısında kritik hamleler yapan, geriden oyun kurma rolünü üstlenen Amrabat, harika asistiyle de mücadeleye damgasını vurdu.

Başarılı oyuncu, Fred de İsmail ile girdiği rekabette 11’deki yerini garantiledi.

Hocam Nesyri için de bi şeyler karalasana. İhtiyacımız var… fjjf
Şişman değil mi o ya. Saçma sapan adam. Alıyor topu koşuyo. Sonra bırakıyor sebepsiz yere. Bilemiyo öyle kaleye şut falan çekmeyi. Yan top olacak da kafa vuracak sadece. Başka bi olayını görmedim.

Şişman değil mi o ya. Saçma sapan adam. Alıyor topu koşuyo. Sonra bırakıyor sebepsiz yere. Bilemiyo öyle kaleye şut falan çekmeyi. Yan top olacak da kafa vuracak sadece. Başka bi olayını görmedim.
Evet biraz verse iyi olur.

Geri