Soda kilo aldırır mı? - Soda kilo yapar mı?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü
ABD’de bulunan North Carolina Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmada içecek alışkanlıklarını değiştiren kişilerin kilo verdiği ortaya çıktı.

Araştırmayı yürüten uzmanlar gün içinde kalorisi yüksek içecekler yerine diyet içecekleri tercih eden kişilerin 6 aylık bir süreçte yaklaşık olarak 5 kilogram zayıflayabildiğini kaydetti.

Araştırmaya katılanları üç gruba ayıran uzmanlar birinci gruba içmeleri için sadece su verirken ikinci gruba kalorisi yüksek içecekleri bırakıp sadece soda içmeleri söylendi. Üçüncü gruptakiler ise eski içecek alışkanlıklarına devam etti.

Belirlenen sürenin sonuna gelindiğinde yapılan kilo ölçümlerinde araştırmaya katılan herkesin kilo verdiği saptanırken en çok kilo kaybı tespit edilen grupların su ve soda içenler olduğu açıklandı.

Soda mineral açısından zengin olduğu için günde bir şişe soda içmek sağlık için faydalıdır. Ancak, doğrudan kilo vermeye etkisi yoktur.

şimdi ben günde 2 tane sade soda içiyorum limonlu bu
yüzden mi zayıfım ??????????????

soda kilo yapar mı, soda faydalı mı, soda zararlı mı, sodanın faydaları, soda şişmanlatır mı, soda kilo aldırır mı,

Fazla yenen yemeklerin ardından mideyi rahatlatması için bir çok kişinin tercih ettiği içeçektir. Soda kilo aldırmaz. Vucuda pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazandırır.

Mucizevi bir içecek değil; direkt kilo verdirmez. Meyveli sodada şeker oranı yüksek olduğu için zayiflatma etkisi yoktur.

eğer soda içme alışkanlığı kazanırsanız soda midenin yaptığı sindirme görevini hızlandırdığı için mide bir süre sonra tembelleşir, o yüzden ben karşıyım asitli içeceklere.

Meyveli soda 30 kalori değil mi lethecan?

İçindeki mineraller sayesinde çok faydalı ama bence yemekten sonra olması sakıncalı bi durum yemekten sonra su içmek bile sıkıntı dikkat etmek lazım

Geri