Sntrk Kimdir ?

• Kullanıcı Sntrk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4557 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim : Emre
Soy İsim : Şentürk
Doğum tarihi : 11.09.1992
Doğum yeri : Bakırköy / İstanbul
Yaşadığım yer : Avcılar & Beylikdüzü
Memleket : Sinop / Ayancık
Fiziksel Görünüş : 1.91 Boy. 105 Kilo. Beyaz tenli. Siyah düz saçlı.

Bir sonbahar gününde yağmurlu bir gecede annemin sancılanması sonucunda babamın apar topar bizi hastaneye götürmesi sonucu ben olmuşum :) 54 cm boyunda 4.5 kg ağarlığındaymışım.

Görenler beni tosuncuk diye seslenirlermiş :D Ailemiz 4 kişiden oluşuyor. Benden büyük birde ablam var. En küçükler hep ezilir ya hele erkekseniz oraya buraya koşturma işleri hep size kalır. İyi noktalarıda vardı ama hep o küçük o daha büyücek diye çoğu yaptığım hatalara göz yummuştur annem ile babam. Babamla aramız hep iş ilişkisi arkadaşı gibi oldu. İş konuşur eve geldimi baba oğul olurduk. Sevgisini fazla belli etmez babam. Sinirli öfkeli biridir ama iyi anını buldumu ne isterseniz yapar zamanı iyi ayarlamak lazım oluyor :) Annem melek gibi bir kadın. Klasik Türk hanımı annesi deriz ya öyle. Böyle nefis parmakları olan bir yemeği yaptımı onu böyle yemek istemeyip saklamak isticeginiz şekilde yapıyor. Çok yufka yürekli tv izlerken hep ağlarmı bir insan annem ağlıyor işte :)

Öğrenim durumumsa ilk okulumu Beylikdüzünde Altın yıldız ilk öğretim okulunda okudum. Başarılı bir öğrenci değildim. Genellikle derslere geç giren hep top peşinde koşturan ders yerine futbol takip eden spor delisi biriydim. Şişelere su koyar, kutu kolaları ezer top olmadığı zamanlarda onlarla vakit geçirirdik. Lisede Sefaköyde ki Zehra Mustafa Dalgıç T.M.L Muhasebe okudum. Lise zamanlarında hem hafta sonları işe gider babamdan bir şeyler öğrenmeye çalışırdım hemde okulumda başarılı olmak için çalışırdım. Pek iç açıcı degildi. Okul zamanım ama yinede hani deriz ya yuvarlanıp gittim işte :) ÖSS hazırlanırken ben dershaneye diye giderdim play station cafeye arkadaşlarla oyun oynama :) Sınava girdim çıktım sordular tabi nasıl geçti eh işte klasik türk öğrencisi :) Sınav açıklandı tercih yaptım Fatih Üniversitesi Dış Ticaret bölümünü kazanmışım. Orayıda okudum daha sonra mezun oldum. Öğrencilik hayatım böylece fiilen bitmiş oldu. Babamla beraber Müteahhitlik yapıyoruz şuanda. Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Avcılar da elimizden geldiğince işler yapmaya çalışıyoruz.

Forum sitelerinde takılmayı boş zamanlarda gazete okumayı özellikle sporla ile her şeyi çok seviyorum. Bu siteyi de google da dolaşırken buldum. İyi ki bulmuşum ama herkes elinden geldiğince samimi bence. Yaş seviyesi de yüksek kaliteli bir paylaşım konuşmalar oluyor. Ben fazla etkin gibi gözükmesemde hep konuşulanları takip etmeyi sessiz kalmayı biraz daha fazla seviyorum galiba.

Elimden geldiğimce üç aşağı beş yukarı birşeyler paylaştım kendimce. Okuyan herkese teşekkür ederim :cici:

Seni tanıdığıma sevindim Emre. Çok içten ve güzel bir anlatım olmuş. :cici: Her şey gönlünce olsun.

Seni tanıdığıma memnun oldum Emre. Beylikdüzü evleri harika bence birde deprem riski fazla olmasaydı keşke.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :)

Seni tanıdığımıza sevindim Emre Şentürk bundan sonrada hep mutlu bir yaşamın olur inşallah sağlıkla sevgiyle tabiki

Kendini çok güzel anlatmışsın okumak güzeldi emre h.geldin aramıza :)

Güzel bir anlatım olmuş seni tanıdığıma memnun oldum Emre...:)) Eee yoksun bu aralar sayın @Sntrk gelde popülariten artsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri